pro ty, koho to zajímá pár slov o mne. Žiju druhou půlku svýho života, děti odrostli a tak mám čas na záliby. Už od mladých let mi muzika bavila, aktivně i pasivně. Vzpomínám na kazeťák Unitra kde jsem měl dvakrát za sebou nahranou písničku Je t'aime, nejspíš z Radio Antenne

Pak přišly studia a různý krabice, pro který dnes má většina jen slova pohrdání, ale já je miloval a byl pro ně schopen i dřít celý prázdniny na stavbě.
Střední věk jsem přežil s reciverem v obýváku, k tomu nějáký regálový DynAudia a Aiwa gramo.
Zlom přišel, když se mi manželka zeptala, co chci ke kulatinám. Někde jsem tou dobou zahlédl kotoučák s velkými cívkami a vzpoměl jsem si, že to bylo něco, co jsem za mlada vždy chtěl, ale nemohl si nikdy dovolit. A semínko bylo zaseto. Jsem nekritický obdivovatel Technics (stejně jako Sci-Fi) a tak volba byla jasná, navíc Isolated Loop je užasná věc. Ke kotoučáku to samozřejmě chtělo zesík, bedny, kazeťák, atd atd.
Nebudu zdržovat, Technics krabičky jsem začal sbírat, hlavně 60-80 léta. Nyní mám doma už skoro malý muzeum

Z muziky mám nejradši beat a rock. Avšak poslouchám skoro všechno, pokud se mi to líbí, v poslední době třeba filmovou hudbu (od Morriconeho po Zimmera). Ale Beatles jsou a budou Beatles!
Užívám si těch momentů, kdy si v klidu mohu užít prima muziku a k tomu mi VU metry tancují do rytmu. Vše přeju hodně skvělých hifi chvil, které jsou tak potřeba v dnešní hektické době.