Rád si užívám z každého stylu to dobré, ale jsem odkojen na Metalu, nyní s přibývajím věkem měknu do Rocku, na důchod to vypadá na gramofon s klasikou a jazzem

Moje současná sestava:
Zdroj: vlastní fanless bastl MediaCenter PC, zvukovka Onkyo Wavio SE-200 (+opamp tuning dle nálady), alternativně AudioTrak Prodigy HD2 + opamp tuning, hraju ve Foobaru v KernelStreaming režimu s losless kodeky.
Signálový kabel zdroj>preamp DH Labs SilverSonic AirMatrix na Neutrik Profi
Preamp áčkový Atoll PR-100
kabel preamp>konec Supra DAC-X original s WBT (stříbro se sem nějak nehodí)
Konec Dual-mono Atoll AM-100
Repro kabel Supra PLY 3,4
Bedny ProAc Response One SC na "referenčních" Standfonech (s pískem, prý hi-fi páleným

Napájení je DIY (mno, já to nedělal, asi by mě to pak zabilo) na míru stíněná skříňka s ferity a stíněným kabelem Kablo CMFM 2,5 + jakési značkové německé koncovky do aparátů (další ferit je v koncovce).
Vyzkoušel jsem i pár signálových a reprokabelů včetně: Supra Sword (signál+repro), Supra EFF-I, RG62MKI/II, různé DIY z TNTaudio.com (twisted twins...), obě koncepce Paolo reprokabelů (ještě na staré sestavě), Monacory...
Považuju se spíše za skeptika co se týká hi-fi voodoo jako jsou vibrapody, cerabally, zlaté, diamantové a jiné napájecí kabely (co máte hoši ve zdi? a co vám vede do bytu? a co Jan Tleskač?), věřím v rozdíly mezi signálovými a repro kabely ale spíše na horších sestavách. Moje krédo je: než kabel za 8000 si radši koupit druhý koncák do bi-ampu.
Momentálně ladím Op-Ampy ve své zvukovce Onkyo, která se mi líbí a sedí mi její zvukový projev. Aktuální mix je 4xAD8066 na pozici vstupního bufferu a 2xLM4562 na výstupním filtru. Pro někoho divná kombinace, ale sedí mi do konkrétní sestavy více než např. 6xLM4562 (původní TI NE5532 byly zahozeny širokým obloukem). Zkoušel jsem i jiné zapůjčené.
Pro testování OpAmpů mám k dispozici tuto stáj:
6xLM4562, 4xAD8620 na BrownDog DIP adaptérech, 4xAD8066 na BrownDog DIP adaptérech, 4xAD823, 4xOPA275, 4xOP2134, 3xFairchild NE5532 (na rozdíl od TI hrajou!)
Plánované testy a vylepšení:
Signálové a repro kabely, v plánu Oyaide Crosslink 2000
Druhý AM-100 do Bi-Ampu
Externí DACan "bez kompromisu" top koncepcí diskutovaných na headfi.org