ACDC Czech Revival

Kam se chystáte na živý poslech
Odpovědět
Zdeny
Kontaktovat uživatele:

ACDC Czech Revival

Příspěvek od Zdeny »

Včera jsem byl na koncertu této (dosud pro mě neznámé) kapely v Přerově v rámci adventních akcí.
Předně - moc se mi nechtělo, byla mlha, zima, občas mrholilo, riziko náledí... Ale NELITUJI a to ani omylem.
Jak mám rád originál, tak jsem si říkal, proč ne, nemám to moc daleko a navíc jsme se měli setkat naše rodina se známými, tudíž rovnou z práce na Přerov.
Abych to nenatahoval - za sebe dávám těmto klukům 10* z 10. Předvedli nejen že zcela profesionální výkon, ale navíc nasimulovali kapelu ACDC naprosto dokonale i po stránce vizuální:například ANgus jak by opravdickému Angusovi z oka vypadnul, vizáž, vlasy, pohyby, neskutečná energie, vše oedhrál v uniformě v kraťasech, včetně výstupů na hradbu beden, k tomu výtečná kytara. (Nastudoval jsem si, že klučina má KJJ a navíc studoval v Berkeely), šou pro lidi včetně všeho, co k tomu patří, ve skladbě Jack (zadek na diváky, trenky s nápisem Přerov, paráda)
Bubeník - to samý, naprostý profík, strojovna na přesnost a tvrdost. A překvapení nevětší - Brian Jonson - dokonalá replika včetně hlasu (a to hlavně!), vizáže a pohybů, no super akce.
Dokonalá dupárna o týdnu stresů v práci, jsem fakt rád, že jsme jeli a nezbývá, než klukům popřít, aby tule muziku dělali s takovým nasazením i dál. Radost byla pohledět na stré pardy v mém věku (a kupodivu i dámy), jak to s nima cvičilo:-)

A zvon? Ano byl - a jako živý:-)
*thumbs up* *thumbs up* *thumbs up*

PS: a dík patří i moderátorovi akce - žádný kydy, nesmyslné výčty sponzorů, co stejně nikdo neposlouchá. Jeho úvod zněl asi takto: Dámy a pánové - ACAD C.R . A pak hodina půl pořádný muziky.

Milan_
Kontaktovat uživatele:

Re: ACDC Czech Revival

Příspěvek od Milan_ »

Přidávám se ke Zdenymu v ničem nepřehání, byli prostě k nerozeznání od originálu, sice jsem to odnesl chřipkou, ale nelituju byl to zážitek...

NIN
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Re: ACDC Czech Revival

Příspěvek od NIN »

Dovoluji si upozornit na český AC/DC revival s názvem Špejbls Helprs. Ejsíky mám dost naposlouchané a můžu říct, že se zavřenýma očima jsem měl místama problém poznat rozdíl.

Odpovědět