Avishai Cohen

Kam se chystáte na živý poslech
Odpovědět
hena
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Avishai Cohen

Příspěvek od hena »

Ahoj víte o koncertě Avishai Cohena v pondělí 27.4. v Rudolfinu ?
Já mám krásné lístky ve středu sálu. *hura*

fajfka
Kontaktovat uživatele:

Re: Avishai Cohen

Příspěvek od fajfka »

Tak zítra,taky tam budu

zabiny007

Příspěvek od zabiny007 »

Tak nám přijede do Brna v rámci Jazzfestu a vystoupí společně s filharmonií 30.11. v BobyCentru... *2thumbsup*
Přednostní prodej zde http://www.ticketportal.cz/performancep ... p=-1774970, nutno zadat kód: COHJFB15.
Do oficiální předprodeje půjde až 26.6.

Z oficiální neveřejné zprávy:

Exkluzivní jazzová informace a nabídka pro vás: Avishai Cohen zahraje v Brně s filharmonií. Máme pro vás přednostní vstupenky!

Avishai Cohen zahraje v Brně s filharmonií. Využijte přednostního nákupu vstupenek a užijte si koncert z nejlepších míst!

Fenomenální jazzový kontrabasista, skladatel a zpěvák Avishai Cohen se v rámci podzimního off programu JazzFestu Brno vrátí se svým triem do moravské metropole. Premiérově tu představí celovečerní program s Filharmonií Brno. Koncert se uskuteční 30. listopadu v Bobycentru. Oficiální prodej vstupenek v síti Ticketportal spustíme 26. 6., ale pro ty, kdo chtějí mít informace z JazzFestu vždy jako první a odebírají náš newsletter, jsme připravili speciální příležitost. Nejenže o tomto koncertu víte jako první, ale můžete si také jako první koupit vstupenky. Předprodej pro naše věrné fanoušky jsme totiž spustili už dnes!

Jak si koupit přednostní vstupenku?
Využijte přednostního práva na nákup vstupenek a užijte si z nejlepších míst v sále Cohenovy populární skladby ve strhujícím orchestrálním aranžmá. Pro výběr místa v sále a nákup vstupenek stačí kliknout na tlačítko níže a poté zadat kód COHJFB15.

ivanb_cko
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od ivanb_cko »

Včera, i přes nevolnost, jsem se zúčastnil koncertu Avishai Cohen trio s filharmonií v brněnském Bobycentrum a užil jsem si jej naprosto maximálně! Až jsem sám sebe překvapil, že by mohl být i delší :) Navíc koncert se mi líbil víc než když jsem na něm byl před tuším 2 lety, kdy vystupoval bez filharmonie a asi tím, že nejsem až takový znalec a fanda jazz-u, tak vystoupení s filharmoniky oproštěné od muzikantských "onanií" mě osobně bavilo víc.

Těším se na další koncert tohoto skvělého hudebníka.

zabiny007

Příspěvek od zabiny007 »

Také jsem tam byl, koncert super! O Cohenovi nemluvě, ale pro mne byl překvapením bubeník i s jeho korálkami na činelech :-)
Radost mi ale kazila v tichých pasážích hlučná klima a pak osvětlovač, který měl potřebu přejíždět světly přes publikum, což mne dost oslepovalo a v poslechu i pohledu vyrušovalo. Na rockové koncertě budiš, ale tady mne to dost sr.lo...

ivanb_cko
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od ivanb_cko »

s tím osvětlovačem je to docela vtipná otázka - je to mimochodem můj velmi dobrý kamarád - a o svícení jsme se po konecrtě celkem dlouho bavili. On to měl hodně těžké se svícením kvůli České televizi, takže pokud už mohl vůbec světly pohnout (nehledě na to, že na podiu muselo být světla příliš, než aby to mohlo být vůbec atmosférou zajímavé pro diváky v hledišti) tak musel nad kamerami a to se pak najednou dostal do hladin oči lidí v hledišti, s čímž se svezl fakt, že hlediště je v Boby v elevaci. Škoda pro všechny. Mě mimochodem taky párkrát svítil do očí a ano, je to hodně nepříjemné. Tak snad aspoň v ČT bude dojem dobrý.

zabiny007

Příspěvek od zabiny007 »

ivanb_cko píše:...On to měl hodně těžké se svícením kvůli České televizi, ...
JJ, televizáci mne u některých koncertů a akcí štvou. Někdy mám pocit, že jsem si sice koupil lístek na koncert, ale ve skutečnosti jsem neplacený kompars, na který se neberou ohledy, protože důležitější je kvalita záznamu pro díváky u TV, než zážitek a dojem platícího diváka v sále... :-(.
Ale i tak to byl super koncert a stálo to za to, ať nekončím pesimisticky :-)

P.S.: a že těch televizáků tam bylo - odhadem tak 10 kamer, z toho dva jeřáby...

Odpovědět