Bruce Springsteen
Bruce Springsteen
11.7.2012 na stadionu Slavie. Vím, že to všichni víte, ale kdo ho neviděl, má se na co těšit. Já na něm byl před 2 lety v Mnichově, nemělo to chybu - snad jen opilí NĚMCI
Ale tady nebudou.
Re: Bruce Springsteen
Tak kdo tam včera byl? Já si to neskutečně užil, 3 hodiny 20 minut totálního nasazení a úžasného charismatu a pohody.... To je hudba ve své nejčistší podobě, kdy se vyšťavený, ale maximálně šťastný Bruce rozdá do posledka. To doma s tou nej max high aparaturou prostě nezažijete!!!! Kdo nebyl, může jen litovat, další taková šance se už nemusí naskytnout.
Presne, to jsem si taky rikal. Boss byl neuveritelne pozitivne naladenej, delal forky, celou dobu byl vysmatej, plnej energie, me to prislo, ze strhnul celou kapelu. Kapela teda taky na podium vlitla jako uragan, ale rek bych, ze jsou asi nakazeny od Bosse. Jsem rad, ze jsem videl i Nilse Lofgrena (kytarista), pac mam jeho Acoustic Live a to je vyborny. Prislo mi, ze Nils je tak trochu mladsi Kieth RichardsTo doma s tou nej max high aparaturou prostě nezažijete!!!
Jako bys mi bral myšlenkugabik píše: Prislo mi, ze Nils je tak trochu mladsi Kieth Richards. Jelikoz Springsteena nemam naposlouchanyho, tak jsem vubec netusil, ze Because the night je jeho.
Jojo, souhlas. Jsem rad, ze sem se dokopal. Dobre to gradovali, Twist and shout hrali snad 10 minut? Bylo vtipny jak Bruce rikal publiku - you are done, you are finished, you can't take anymore, it's over
. Od treti pisnicky skoro vsichni potleskavali do rytmu, u konce koncertu jsem zaregistroval, ze tribuny staly. Odkdy staly presne nevim, vsechny v publiku totalne dostal na svou stranu, vcetne tribun. Ty tri hodiny mi utekly jako voda, vubec to nevypadalo, ze to je tak dlouho.
JJ, Springsteen to dovede rozbalit. Sice jsem nikdy nebyl, ale mám nějaká DVD a tam to je patrné taky,prostě takhle se má dělat řemeslo! 
gabik píše:Odkdy staly presne nevim. Ty tri hodiny mi utekly jako voda, vubec to nevypadalo, ze to je tak dlouho.
Tribuny jsem si všiml, že stály asi tak od poloviny "přídavku" . Leckterá kapela by ten jeho "bonus navíc" protáhla o 10 minut a byl by to jejich celovečerní koncert