Divadlo Karla Hackera

Kam se chystáte na živý poslech
Odpovědět
Pytel
Kontaktovat uživatele:

Divadlo Karla Hackera

Příspěvek od Pytel »

Včera jsem byl ve výše jmenovaném malém divadle v Kobylisich na --- NEMÁM ČAS LHÁT recitál JOSEFA FOUSKA ---. Na to že mu bude letos kulatých 70. , moc dobré , už jsem se tak dlouho nezasmál jeho vtipům, básničkám a samozřejmě jeho písničkám.

Tento měsíc např.: 19. 1. PO19.30 JAROSLAV HUTKA koncert
16. 2. PO19.30 IRENA BUDWEISEROVÁ koncert
23. 2. PO19.30 The Beatles Revival koncert pro pamětníky a hlavně pro radost.

Pytel
Kontaktovat uživatele:

Re: Divadlo Karla Hackera

Příspěvek od Pytel »

Dnes jsem byl na koncertu The Beatles Revival, kapely z Kladna ,hralo jim to moc dobře.

Ale na co se těším 4.5. koncert V.Mišík, R. Hladík a J.Hrubý.

boxer

Příspěvek od boxer »

A co tohle Mirku?

24.2.2009 18:00 Česko-slovenský Beatfest Tuplák Koncert
Na scénu se na jediný koncert vrací legenda československé hudby Collegium Musicum.Česko-slovenský Beatfest 9.11.2009 byl vyprodán. Aby fanoušci nepřišli zkrátka, pořadatelé pružně zareagovali a na 24.únor 2009 připravili pokračování festivalu, kde program obohatí další ikony československé hudby, například skupina Prúdy v původní sestavě.

Vystoupí:
Collegium Musicum
Michal Prokop & Framus Five
Radim Hladík & Blue Effect – unplugged
Prúdy
Synkopy 61
Fermata

Ojedinělá příležitost shlédnout během jednoho večera na jednom podiu hned několik legend historie českého a slovenského bigbeatu nastane v úterý 24.2. Na tento termín se do velkého sálu pražské Lucerny sjedou skupiny, které nejsou ke slyšení velmi zřídka.
Po listopadovém úspěchu prvního česko-slovenského Beatfestu (9.11. 2008), který přinesl dlouho očekávaný návrat skupiny Collegium Musicum, se na druhém Beatfestu objeví další významní reprezentanti slovenské hudební scény šedesátých až devadesátých let - Pavol Hammel se skupinou Prúdy doplněnou o klávesistu Mariána Vargu (člen této skupiny v druhé polovině šedesátých let před založením vlastního projektu Collegium Musicum), a slovenská Fermata.
Vystoupení Prúdů je v Čechách vzácnou událostí natož pak ve společné sestavě s Mariánem Vargou. Dramaturgickou provázanost večera reprezentuje jak dlouholetý projekt kytaristy Prúdů a Collegium Musicum Fero Grigláka Fermata, tak i vystoupení „guru“ české hry na elektrickou kytaru Radima Hladíka se svým v roce 2004 obnoveným a výrazně omladěným Blue Effectem. Blue Effect tentokrát vystoupí v unplugged úpravě, s níž letos kapela vyráží do klubů a na festivaly.
Druhým českým zástupcem bude Michal Prokop a Framus Five, který podobně jako Blue Effect zažívá koncertně velmi silné roky. V roce 2006 Prokop vydává album Poprvé naposledy, jež se svou úspěšností stane motorem k obnovení koncertní činnosti celého Framus Five.
Brněnská scéna bude zastoupena skupinou Synkopy 61 – spoluzakladatelé tamní rockové scény na počátku 60.let, představitelé klasické české rockové školy přelomu 70. a 80. let. Synkopy 61 v počátcích hrály west-coastový styl inspirovaný Beach Boys, později melodický hard rock až symfonický artrock (již pod názvem Synkopy).

539-880 Kč (http://www.livermusic.cz)

Pytel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Pytel »

To Boxer:

Díky za tip.

Na Blue Effect s Hladíkem jsem byl 10.4.08. užastný koncert, prohodil jsem pár slov s Radimem, podepsal jse mi na jejich nově vydané DVD LIVE and LIFE v DTS( bomba zvuk ).

Collegium Musicum a Prúdy znám z doby mojich studií na Slovensku, A Prokopa jsem slyšel tuším v loni na Střeleckém ostrově na koncertu Radia Beat.

boxer

Příspěvek od boxer »

CALIFORNIA GUITAR TRIO
- Bert Lams / guitars
- Hideyo Moriya / guitars
- Paul Richards / guitars
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Yamanishi Blues-1993
Obrázek
Invitation-1995
Obrázek
Pathways-1998
Obrázek
Ten Chrismas Songs-2001
Obrázek
CG3 + 2 - 2002 //// + 2=+ Tony Levin / stick, basses,Pat Mastelotto / drums
Obrázek
Whitewater-2004
Obrázek
Echoes-2008
Obrázek

boxer

Příspěvek od boxer »

Nejlépe hodnoceny
Yamanishi Blues a CG3 + 2

Mark Levinson
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mark Levinson »

boxer píše:Nejlépe hodnoceny
Yamanishi Blues a CG3 + 2
Mám od nich několik desek, ale tato mi chybí a nemohu ji nikde sehnat. Boxere, máš ji? Je opravdu tak dobrá oproti ostatním?

boxer

Příspěvek od boxer »

Sorry,chybí tam slova.... dle hudebních recenzí.

Já je nemám vůbec,ale Pytel se o nich zmínil na burze.

Pytel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Pytel »

Tak jsem včera byl na vynikajícím koncertu Mišík,Hladík a Hrubý. Klukům to hralo jak za mlada, staré pecky a nádherné variace Radima a hlavně na elektr. housle Honzy Hrubého.

25.5. koncert -- Steve White -- amerického bluesového kytaristy a zpěváka. viz.: http://www.youtube.com/watch?gl=DE&hl=de&v=7VEPKGOLjHM

Odpovědět