Do Ostravy se vrací barva žáru jako z vysokých pecí.

Kam se chystáte na živý poslech
Odpovědět
humpf
Kontaktovat uživatele:

Do Ostravy se vrací barva žáru jako z vysokých pecí.

Příspěvek od humpf »

Sám jsem spíš na jinou hudbu a z hard rocku první půlky sedmesátých let bych dal přednost jiným (Hu(ha), Led se zelím, čornyj subotnik), ale fanoušci Deep Purple budou mít nejspíš radost: 2. května v Jazz (pardon, ČEZ) Aréně v Ostravě.

Jak jsem se díval, tak je to spíš Ian Gillan and his melody boys. ALe když mohli hrát Pink Floyd bez Barretta a Waterse, tak proč by nemohli hrát DP bez Lorda a Blackmora, že? *sunglases*

Pro sebe žádné popové koncerty nevidím. Smůla.

mesires
Kontaktovat uživatele:

Re: Do Ostravy se vrací barva žáru jako z vysokých pecí.

Příspěvek od mesires »

humpf píše:Sám jsem spíš na jinou hudbu a z hard rocku první půlky sedmesátých let bych dal přednost jiným (Hu(ha), Led se zelím, čornyj subotnik), ale fanoušci Deep Purple budou mít nejspíš radost: 2. května v Jazz (pardon, ČEZ) Aréně v Ostravě.

Jak jsem se díval, tak je to spíš Ian Gillan and his melody boys. ALe když mohli hrát Pink Floyd bez Barretta a Waterse, tak proč by nemohli hrát DP bez Lorda a Blackmora, že? *sunglases*

Pro sebe žádné popové koncerty nevidím. Smůla.
Ty mas velmi dobrou naladu *2thumbsup*

Jinak nic pro me, ale rad jsem si precetl tvuj prispevek.

humpf
Kontaktovat uživatele:

Re: Do Ostravy se vrací barva žáru jako z vysokých pecí.

Příspěvek od humpf »

A to jsem se nerozšoupl informací o aprílovém koncertu Sisters of Mercy v pražském Paláci Akropolis. To bude teprve akce pro pravé gourmety. :idea:

Odpovědět