Jethro Tull. Hradec Králové 13.6.2014

Kam se chystáte na živý poslech
Odpovědět
Horal
Kontaktovat uživatele:

Jethro Tull. Hradec Králové 13.6.2014

Příspěvek od Horal »

A je to tu,má asi nejoblíbenější kapela. Pojedu na kole na Jethro Tull,mám to k letnímu kinu Širák 10 minut a už se těším,pohoda,pivko,hudba: ))
*2thumbsup*

lidumil
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Re: Jethro Tull. Hradec Králové 13.6.2014

Příspěvek od lidumil »

Já to mám taky tak nějak, takže je to víceméně povinnost, jen nevím, mám z toho poněkud smíšené pocity, neboť na posledním koncertu to nebylo pěvecky nic moc :(

Horal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Horal »

Ahoj,byl jsem na Jethro Tull mnohokrát a pěvecky vzhledem k věku a operaci hlasivek už to nikdy nebude nic moc,ale chodím na ně kůli atmosféře,skvělé flétně a celkově co není na hlase dožene flétna a to je nádherné *2thumbsup*

Paul
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Paul »

-já na ně jdu o den později do Olmika...těším se i na naši Supergroup ;)

http://www.brcopenair.cz/brc/jethro-tull

lidumil
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od lidumil »

Horal píše:Ahoj,byl jsem na Jethro Tull mnohokrát a pěvecky vzhledem k věku a operaci hlasivek už to nikdy nebude nic moc,ale chodím na ně kůli atmosféře,skvělé flétně a celkově co není na hlase dožene flétna a to je nádherné *2thumbsup*
Já vím. Ale Lucerně měl ssebou mladíka, který to všechno vyzpíval jako Jenda za mlada, tak nechápu, proč ho to nenechal zpívat všechno a trápil se občas sám. Jinak muzika i atmosféra sqělý *palec*

Horal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Horal »

Tak včerejší koncert se vyvedl velmi a pokud nebudu komentovat zpěv ,tak to mohu nazvat přímo paráda.Atmosféru Anderson vytvořil skvělou a poslední skladbu stálo vše co mělo nohy a myslím,že zaslouženě.Zvuk hodnotím za jeden z nej,co jsem na koncertě slyšel,pěkně se mi chvěl i kšilt na čepici *2thumbsup* *2thumbsup* *2thumbsup*

Odpovědět