JETHRO TULL
- Mark Levinson
- Kontaktovat uživatele:
Re: JETHRO TULL
Tak jaky byl koncert ?
Slyšel jsem spousty rozpačitých reakcí. Doufám, že zde budou reagovat všichni, co tam byli. Za sebe mohu říct, že to bylo skvělé. Ano výhrady k nazvučení jsou a ke zpěvu samotného Andersona by mohly být také. Osobně to ale svádím na ten ozvučovací "TEAM". I tak výborný zážitek. Celý den poslouchám Thick As a Brick. Za mě 
Už jsem je viděl předtím asi 3x, naposled se mi to už moc nelíbilo, ale včera počtvrté docela jo. I když nikdy nebyli moji extra oblíbenci, občas je jejich hudba trochu moc překomplikovaná, jako u většiny progrocku.
Použijte sluchátka: http://hotfile.com/dl/11215433/caa9fb8/ ... s.zip.html
Použijte sluchátka: http://hotfile.com/dl/11215433/caa9fb8/ ... s.zip.html
- Mark Levinson
- Kontaktovat uživatele:
Tak se nás nakonec sešla pěkná partička Na Společenstvu, dali jsme nějaké pivo a vyrazili na koncert. Za sebe mohu říct, že mně se to líbilo, Anderson křepčil jak za mlada a kapela hrála skoro dvě hodiny bez přestávky. Nedělal jsem si iluze, že to bude megakoncert jako v roce 1978, takže jsem nemohl být zklamán
. Samozřejmě, že by mohly být nějaké výhrady ke zvuku nebo hlasu Andersona, ale v tolika letech je to pořád úctyhodný výkon. V některých chvílích mi přišel zvuk přebuzený, ale to je jen piha na kráse.
Při odchodu jsem zaslechnul v davu debatu party ve které někteří museli během koncertu odejít vypustit pivo a už se nedostali na své místa v předu. Tvrdili, že vzadu kde museli zůstat, tak prej byl lepší zvuk. Podle toho se mohou názory na zvuk lišit
.
Při odchodu jsem zaslechnul v davu debatu party ve které někteří museli během koncertu odejít vypustit pivo a už se nedostali na své místa v předu. Tvrdili, že vzadu kde museli zůstat, tak prej byl lepší zvuk. Podle toho se mohou názory na zvuk lišit
zvuk na konceru........
Všeobecně se asi dá říci , že asi vskoro vždy jsou k ozvučení nějaké výhrady. Vloni jsem v září byl na koncerte Johna Mayalla s Bluesbreakers. Bylo to ve velice pěkném sále v Philips Centru v Eindhovenu. Bohužel mu to ale zvukař v prvních fázích koncertu dost zkurvil.
Mayalovi vypadával průběžně jak mikrofon, tak i kytara. Byl pěkně naštvanej a my taky. Nas...t technikovi na ruce a nepustit ho měsíc k vodě!!
Mayalovi vypadával průběžně jak mikrofon, tak i kytara. Byl pěkně naštvanej a my taky. Nas...t technikovi na ruce a nepustit ho měsíc k vodě!!
- Mark Levinson
- Kontaktovat uživatele:
Ještě nějaké foto z Jethro Tull.
Něco pro Fotolaika, Carl Zeiss

Něco pro Fotolaika, Carl Zeiss

- Mark Levinson
- Kontaktovat uživatele:
Ještě něco z koncertu Jethro Tull v Ostravě. Jen amaterské snímky z automatu (Fotolaik přimouří oko).

JETHRO TULL-AKUSTICKÉ TURNÉ
Začátek 13.12.2009 v divadlech v Pardubicích. Potom Plzeň, 2x Hudební divadlo Karlín a Jablonec nad Nisou. Skupinu doplní Škampovo kvarteto. Cena vstupného cca 1800 Kč.
Začátek 13.12.2009 v divadlech v Pardubicích. Potom Plzeň, 2x Hudební divadlo Karlín a Jablonec nad Nisou. Skupinu doplní Škampovo kvarteto. Cena vstupného cca 1800 Kč.