Koncert Rudy Linka - American Trailer - Brno 7/3

Kam se chystáte na živý poslech
Odpovědět
zabiny007

Koncert Rudy Linka - American Trailer - Brno 7/3

Příspěvek od zabiny007 »

Rudy Linka - American Trailer
7/3 - Brno, KC Semilasso

Obrázek

zabiny007

Re: Koncert Rudy Linka - American Trailer - Brno 7/3

Příspěvek od zabiny007 »

Tak ze včerejšího koncertu mám rozporuplné pocity. Ale netýkají se muziky - to co Rudy a trio předváděli, bylo parádní, ale celková atmosféra před vlastním koncertem byla "divná"... Po příchodu do kulturáku jsem měl pocit, že jsem si spletl datum, protože tam bloudilo jen pár jednotlivců a dveře do sálu byly zajištěny dřevěnými deskami, aby je nikdo nemohl otevřít... Moc jsem nechápal co se děje a ani pořadatelé se neměli k nějakému podávání informací. Po chvilce bloudění jsme zjistili, že se do sálu dá jít jen bočním vchodem z foyer, protože sál byl v cca první třetině předělen plachtou tak, aby se opticky zmenšil a z kapacity cca 500 míst udělali tak cca 130. Ani to ale nebylo zaplněno. To bylo fakt zoufalé. Nechápu, že za pitomých 295 Kč se v celém Brně našla jen necelá stovka lidí... *headbang*
Díky sezení těsně před pódiem bylo sice parádně na muzikanty vidět, ale za prd stál zvuk, protože ve třetí řadě kde jsem seděl se míchal přímý zvuk nástrojů/komb/odposlechů z pódia se zvukem z beden, zavěšených pod stropem a namířených někam do dělící plachty za mnou, takže se z toho stala taková koule :-(. Fakt škoda, že pořadatel nezvolil spíš nějaký klubový prostor - koncertu by to slušelo mnohem více.
A pak ještě jedno drobné zklamání po koncertě - šel jsem si koupit desku, ale bohužel již neměl sebou vinyly s tím, že jsou vyprodány... Ach jo. Tak jsem vzal "alespoň" CD
Obrázek (10).jpg

Odpovědět