Tak ze včerejšího koncertu mám rozporuplné pocity. Ale netýkají se muziky - to co Rudy a trio předváděli, bylo parádní, ale celková atmosféra před vlastním koncertem byla "divná"... Po příchodu do kulturáku jsem měl pocit, že jsem si spletl datum, protože tam bloudilo jen pár jednotlivců a dveře do sálu byly zajištěny dřevěnými deskami, aby je nikdo nemohl otevřít... Moc jsem nechápal co se děje a ani pořadatelé se neměli k nějakému podávání informací. Po chvilce bloudění jsme zjistili, že se do sálu dá jít jen bočním vchodem z foyer, protože sál byl v cca první třetině předělen plachtou tak, aby se opticky zmenšil a z kapacity cca 500 míst udělali tak cca 130. Ani to ale nebylo zaplněno. To bylo fakt zoufalé. Nechápu, že za pitomých 295 Kč se v celém Brně našla jen necelá stovka lidí...
Díky sezení těsně před pódiem bylo sice parádně na muzikanty vidět, ale za prd stál zvuk, protože ve třetí řadě kde jsem seděl se míchal přímý zvuk nástrojů/komb/odposlechů z pódia se zvukem z beden, zavěšených pod stropem a namířených někam do dělící plachty za mnou, takže se z toho stala taková koule

. Fakt škoda, že pořadatel nezvolil spíš nějaký klubový prostor - koncertu by to slušelo mnohem více.
A pak ještě jedno drobné zklamání po koncertě - šel jsem si koupit desku, ale bohužel již neměl sebou vinyly s tím, že jsou vyprodány... Ach jo. Tak jsem vzal "alespoň" CD
Obrázek (10).jpg