Mari Boine live
Mari Boine live
Ahoj , rád bych vás pozval do Ingolstadtu na koncert Mari Boine , protože tu ted dlouhodobě pobyvám , chystám se zůčastnit . Koncert se koná 5.11.09 v Altstadttheater Ingolstadt od 22.00 (čtvrtek) . Další akce následuje den poté , opět live - Chick Corea , S.Clarke a B. White - Power of three .
Když tak dejte vědět , kdo pojede 
Re: Mari Boine live
No, to máš Cibo sakra kliku... To ti přeji... 
Ahoj Petře , na jednu stranu jsem rád , že můžu být tady a jít třeba na tyto koncerty , na druhou stranu okolnosti mého pobytu tady nejsou příliš štastné ..Peer píše:No, to máš Cibo sakra kliku... To ti přeji...
Tak se snaž z toho vydolovat aspoň něco pozitivního pro sebe...
Držím palce.
Držím palce.
Ked uz ciba spomenul koncert Chick Corea , S.Clarke a B. White - Power of three, tak tato trojka sa predstavi v Bratislave 11.11.2009 o 20.00 h v Incheba Expo Aréna - Hala B0.
Den predtym, teda 10. 11. 2009, sa na tom istom mieste a v rovnakom case predstavi WAYNE SHORTER QUARTET, kde Shorterov saxafon budu doplnat Brian Blade (bicie), John Patitucci (kontrabas) a Danilo Perez (klavír).
Tri za sebou nasledujuce jazzove dni zavrsi 12. 11. 2009 o 20:00 h Diana Krall, ktora vystupi v SIBAMAC Aréne v Narodnom tenisovom centre.
Vstupenky na http://www.ticketportal.sk
Den predtym, teda 10. 11. 2009, sa na tom istom mieste a v rovnakom case predstavi WAYNE SHORTER QUARTET, kde Shorterov saxafon budu doplnat Brian Blade (bicie), John Patitucci (kontrabas) a Danilo Perez (klavír).
Tri za sebou nasledujuce jazzove dni zavrsi 12. 11. 2009 o 20:00 h Diana Krall, ktora vystupi v SIBAMAC Aréne v Narodnom tenisovom centre.
Vstupenky na http://www.ticketportal.sk
- Pavel Diok
- Kontaktovat uživatele:
- Vybavení
Mrknul jsem na oficiální stránky Mari Boine a zjistil, že 15.11. je Mari Boine v Praze. Boxere, to je něco pro tebe. Láká mě to taky, zjisti něco kolem, uděláme akci ne?
Hifi Studio Panský dvůr
-
boxer
Ufffffff.ještě že vás kucí mám.
Mari Boine / Norsko
15. 11. 2009- KC Vltavská, Velký sál, 20:00 / Respect Plus
Hvězda severské hudby Mari Boine přijíždí představit dlouho očekávané nové album "ČUOGVA ÁIRRAS STERNA PARADISEA"
Mari Boine, čarodějka šamanských spirituálů ze země Laponců-Sámů, vydala své první album Gula Gula u prestižní značky Real World před dvaceti lety - a jeho síla se od té doby nezmenšila ani o milimetr. Tradiční formy sámské hudby joiky mísí z jazzovými a rockovými prvky. Její písně jsou o identitě severských Sámů, národa bez státu, jejich feeling je rovnocenný prožitku černošského blues či romských písní. "Její hudba se dotkne posluchače v místech, o jejichž existenci netušil. Míří k samému jádru, k prvotním instinktům, a přivede vás do stavu podobnému transu.
Vstupenky
Do 30. 9. zvýhodněné vstupné: stání 320,- Kč, sezení balkon 370,- Kč
Od 1. 10. stání: 360,- Kč; sezení balkon: 410,- Kč

Mari Boine / Norsko
15. 11. 2009- KC Vltavská, Velký sál, 20:00 / Respect Plus
Hvězda severské hudby Mari Boine přijíždí představit dlouho očekávané nové album "ČUOGVA ÁIRRAS STERNA PARADISEA"
Mari Boine, čarodějka šamanských spirituálů ze země Laponců-Sámů, vydala své první album Gula Gula u prestižní značky Real World před dvaceti lety - a jeho síla se od té doby nezmenšila ani o milimetr. Tradiční formy sámské hudby joiky mísí z jazzovými a rockovými prvky. Její písně jsou o identitě severských Sámů, národa bez státu, jejich feeling je rovnocenný prožitku černošského blues či romských písní. "Její hudba se dotkne posluchače v místech, o jejichž existenci netušil. Míří k samému jádru, k prvotním instinktům, a přivede vás do stavu podobnému transu.
Vstupenky
Do 30. 9. zvýhodněné vstupné: stání 320,- Kč, sezení balkon 370,- Kč
Od 1. 10. stání: 360,- Kč; sezení balkon: 410,- Kč

Mám ji moc rád a její poslední deska je sice klidnější, na první poslech ale opravdu stojí za to.
Je to směs všeho, co se mě líbí...
Je to směs všeho, co se mě líbí...
Pavel Diok
Moc děkuji za upozornění
.
Tu Prahu je opravdu škoda si nechat ujít.
Chystá se jet někdo další z Jižních Čech? Já na 90% ano.
Moc děkuji za upozornění
Tu Prahu je opravdu škoda si nechat ujít.
Chystá se jet někdo další z Jižních Čech? Já na 90% ano.