NILS FRAHM + Hauschka

Kam se chystáte na živý poslech
Odpovědět
cepik
Kontaktovat uživatele:

NILS FRAHM + Hauschka

Příspěvek od cepik »

Nils Frahm (DE) vystoupí v rámci festivalu SPECTACULARE.
31. ledna opět v Paláci Akropolis.

Dvojkoncert talentovaného klavíristy a skladatele z Berlína, Nilse Frahma, a vystoupení německého klavíristy Hauschky, který si jako hosta přiveze finského perkusionistu Samuli Kosminena, známého mimo jiné ze spolupráce s Kronos Quartetem.

tujatuja
Kontaktovat uživatele:

Re: NILS FRAHM + Hauschka

Příspěvek od tujatuja »

Dík za tip. Na koncerty už sice nechodím, ale CD si objednám.

cepik
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od cepik »

Já mám objednané LP, zatím se mi kdesi loudá louda...jinak ano, toto je jeho horká novinka.
Jinak vlastním FELT, což je zajímavý experiment s klavírem. Toto album je jako oliva...čím víc posloucháš, tím víc miluješ a chceš co ukryto jest mezi notami..
Poprvé jsem slyšel tohohle mladíka v pořadu oné stage na rádiu 1...(živáky většinou z paláce Akropolis)
Zastavil jsem auto a poslouchal, název interpreta si napsal. Hudbu tohohle kluka jsem si zamiloval..

pulenej
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pulenej »

byl jsem a stálo to opravdu za to ..

cepik
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od cepik »

To teda jooo

Ocenuju gesto jak hrom a to je pozvání lidí z prvních řad na pódium, aby se vešli ti, kteří by se jinak nevešli. Nils obklopen sedicimi lidmi na podiu udělalo svoje, celkově to působilo...tak nějak osobněji v tom nej slova smyslu. Ukázalo to charakter a i určité...bohémství? Interpreta. Charismatického interpreta, který mě osobně ukázal jak velký je ve svém věku člověkem. Který interpret by odcházel na vlastní přání bez potlesku aby nerušil noční klid?

O jeho výkonu ...dokonalý,
Playlist mě potěšil. Nebylo to jen "propagování poslední desky" ale průřez tvorby. Vše jsem neznal, byly tam věci z wintermusik, felt, spaces.

Chtěl bych vypíchnout jeho hru na struny klavíru se zachodovými štětkami ;) a po zlomení jedné z nich zahození "zlomené koule "na dobu". Toho kluka nevykoleji nic.

tujatuja
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od tujatuja »

Jen kdybych nebyl tak líný chodit večer na koncerty *fnuk*

Odpovědět