Mám ho velmi rád, lístky už mám koupené a hrozně se těším
Pepa Nos / Olomouc 24.7.2008
Pepa Nos / Olomouc 24.7.2008
V rámci Olomouckého kulturního léta vystoupí tento osobitý písničkář na nádvoří olomoucké radnice 24.7.2008 od 19:30.
Re: Pepa Nos / Olomouc 24.7.2008
naposledy jsem ho viděl někdy před dvanácti patnácti lety na náměstí v Telči. je to zážitek, tenhle chlapík.

Včerejší koncert byl super. Čekal jsem jestli po pár letech co jsem ho neviděl, je pořád stejný a opravdu se nezměnil.
Při hraní z něj energie a radost přímo srší. Seděl jsem od něj asi 1,5 metru a pěkně si ten koncert vychutnal.
Pak si koupil dvě CD-čka. Jedno, jelikož to je už starší album a dávno nesehnatelné prodával jen na CD-R.
No co, přibyla mi do sbírky další pálenka, tentokrát přímo od interpreta, jím vypálená a popsaná
Při hraní z něj energie a radost přímo srší. Seděl jsem od něj asi 1,5 metru a pěkně si ten koncert vychutnal.
Pak si koupil dvě CD-čka. Jedno, jelikož to je už starší album a dávno nesehnatelné prodával jen na CD-R.
No co, přibyla mi do sbírky další pálenka, tentokrát přímo od interpreta, jím vypálená a popsaná
No,já ho osobně moc nemusím,to jeho kvílení,ale proti gustu...
Ale s těma pálenkama,to je teda vykuk
Nebude to taky tím,že už to nechce nikdo vydat?Já vím,teď do mě. 
Přes řeku do stínu stromů.
Proč bych se do tebe měl pustit ? Nemusí každému sedět, to uznávám. Já ho mám rád
Jeho texty mají obrovskou hlouku, poetičnost, humor i břitkou kritiku. Jeho styl je zkrátka osobitý Nosovský, občas až moc radikální a natvrdo přímý až vulgární. Některé věci mi na něm také nesedí, ale takový prostě je. Poslechnu si ho vždy rád.