Scorpions v Ostravě
Scorpions v Ostravě
Paroubek a spol. nám připravil překvápko! Zítra v 19h,před magistrátem.
http://www.the-scorpions.com/english/tourdates.asp
http://www.the-scorpions.com/english/tourdates.asp
Re: Scorpions v Ostravě
údajně si Scorpions řekli něco přes 4 mil. Kč.
Ještě nedávno mi celkem nevadili.
Ale že se prodali Paroubkovi, tím se mi zhnusili
Bol som na nich v Prahe, vediet toto tak nejdem...ani zadarmo....Renown píše:údajně si Scorpions řekli něco přes 4 mil. Kč.
prosim admina zmazat...O2 zase blbne....
Bude to krasny a nicim neruseny koncert, mozno zabeka i sam nejvetsi Jyrka -))
a kdyby se "prodali" Nečasovi nebo Kalouskovi tak je to OK?Renown píše:Ale že se prodali Paroubkovi, tím se mi zhnusili
nechci Ti kecat do života, ale neměl bys vyhledat odbornou pomoc?
Renown píše:údajně si Scorpions řekli něco přes 4 mil. Kč.
..mě už dávno
K socanům, jako vyšití
Rád bych uklidnil zdejší přicmrndávače českých médií, koupených ODS+TOP, že Scorpions nejspíš vůbec nevědí, co je to Paroubek nebo ČSSD. Tak aby vám nepraskla žilka, mohli byste zmodrat.
...nemodráme i když žíly modré máme, jen soudně uvažujeme.petrL píše:Rád bych uklidnil zdejší přicmrndávače českých médií, koupených ODS+TOP, že Scorpions nejspíš vůbec nevědí, co je to Paroubek nebo ČSSD. Tak aby vám nepraskla žilka, mohli byste zmodrat.
Ještě angažovat E+V a je vymalováno
mne jen vždycky trochu rozhodí tyhle výžblebty zralých mužů hodné teenagerských roztleskávaček (Paroubek fůůůůj, Někdo Jiný áááááách).
síla.
síla.
tím bych si nebyl tak jistý.Ramones píše:...nemodráme i když žíly modré máme, jen soudně uvažujeme.
ale s názorem na Scorpions souhlasím. ať se bavíme k tématu tohoto fóra.
E+V na reformách strany jen pro horních 10 tisíc určitě dost vydělali, takže nepředpokládám, že by plebsu zazpívali ani z play-backu. Naopak předpokládám, že zdejší vysoce pohoršení mezi horních 10 tisíc patří. Jinak je nechápu. Ale vážně - Paroubka, Topolánka (občansko) demokraticky nahrazeného jiným šaškem v cizině neřeší. O tom, na čí akci hrají, ví sotva manažer Scorpions.
Ramones
A/ kdybys jen chvilku svého času strávil studiem např. politické ekonomie Spojených Států, viděl bys, jak VŽDY za vlády konzervativců (obou Bushů a Reagana) astronomicky stoupal americký státní dluh a čím to bylo způsobeno - tuto politiku kopírují zdejší modří.
B/ tady za vlády socanů stoupal státní dluh o několik procentních bodů ročně - tak byl nastavený systém v klidných dobách, posilovat poptávku, trochu pumpovat peníze mezi lidi - přece jen chceme Západ dohnat, ne? když pak v americe začly praskat investiční bubliny a svět evidentně mířil ke krizi - to už tady vládli modří a na financích trůnil "ekonom" Kalousek, který se tvářil, že se nic neděje, že nám nic nehrozí (stačilo sledovat noční tv-přenosy z parlamentu, ale chápu, že to podnikatelé nemohli, páč v noci musí spát) atd. - - - půl roku dělali socani v parlamentu peklo na zemi, že je třeba změnit nastavení systému kvůli krizi a nic. nakonec museli rozbít přeběhlickou vládu v nejméně vhodný okamžik a ztrapnit nás před celou Evropou. pozdě a k ničemu. státní dluh už roste násobně. a pravice to zcela v duchu své politiky háže na druhou stranu.
zamysli se nad tím.
tím s politikou na tomto fóru za sebe definitivně končím. přesvědčit fanoušky a fanynky je nemožné.
A/ kdybys jen chvilku svého času strávil studiem např. politické ekonomie Spojených Států, viděl bys, jak VŽDY za vlády konzervativců (obou Bushů a Reagana) astronomicky stoupal americký státní dluh a čím to bylo způsobeno - tuto politiku kopírují zdejší modří.
B/ tady za vlády socanů stoupal státní dluh o několik procentních bodů ročně - tak byl nastavený systém v klidných dobách, posilovat poptávku, trochu pumpovat peníze mezi lidi - přece jen chceme Západ dohnat, ne? když pak v americe začly praskat investiční bubliny a svět evidentně mířil ke krizi - to už tady vládli modří a na financích trůnil "ekonom" Kalousek, který se tvářil, že se nic neděje, že nám nic nehrozí (stačilo sledovat noční tv-přenosy z parlamentu, ale chápu, že to podnikatelé nemohli, páč v noci musí spát) atd. - - - půl roku dělali socani v parlamentu peklo na zemi, že je třeba změnit nastavení systému kvůli krizi a nic. nakonec museli rozbít přeběhlickou vládu v nejméně vhodný okamžik a ztrapnit nás před celou Evropou. pozdě a k ničemu. státní dluh už roste násobně. a pravice to zcela v duchu své politiky háže na druhou stranu.
zamysli se nad tím.
tím s politikou na tomto fóru za sebe definitivně končím. přesvědčit fanoušky a fanynky je nemožné.
tak pokud nemají tušení komu je jejich manažéři prodávají, tak jsou ještě větší idioti, než kdyby Paroubkovi hráli vědoměRád bych uklidnil zdejší přicmrndávače českých médií, koupených ODS+TOP, že Scorpions nejspíš vůbec nevědí, co je to Paroubek nebo ČSSD
Tak schválně, kdo tady zná nějaké německé nevládní politiky? Kdo ví, kdy byly poslední volby v Německu a kdy budou další? A čeští muzikanti by na tom asi nebyli lépe.
A v neposlední řadě, i kdyby Paroubka nebo ČSSD znali, tak si uvědomte, že německé noviny neovládá ODS, a proto by měli podstatně objektivnější informace. Tam sociální demokracie není sprosté slovo a naivně pravicová rétorika není nutná k "dobrému tónu" jako v Česku.
A v neposlední řadě, i kdyby Paroubka nebo ČSSD znali, tak si uvědomte, že německé noviny neovládá ODS, a proto by měli podstatně objektivnější informace. Tam sociální demokracie není sprosté slovo a naivně pravicová rétorika není nutná k "dobrému tónu" jako v Česku.