SLADE+SWEET
SLADE+SWEET
V pátek 11.6. 2010 Loket N/Ohří Doufám,že nebude pršet.
Re: SLADE+SWEET
Obě ty kapely jsem jako dítě miloval. Občas si je pustím i dnes, na koncery bych šel taky, bohužel to mám kousek z ruky
Tak to jsme na tom stejně,akorát jeden rozdíl-já si je jedu užít,mám to asi 15Km od baráku.
přeji Ti to 
Také hudba mého mládí, asi před 2 roky jsem byl na dvojkoncertu SLADE+SWEET v Sazka aréně. Hrály staré osvědčené pecky, i když SWEET hodně horší zvukově, to naopak SLADE nádhera.
Užij si to
ať vám neprší..........
Užij si to
Taky vám přeju vše dobré, ale pro mne byl Pytlem zmíněný koncert naprosto tristním zážitkem... Nevěřil jsem, že je možné dopustit takový zvuk... No a s muzikou jsem to cítil tak, jako kdyby přijeli ELP bez Emersona, Lakea a Palmera (i když i to by mohl být slušný mazec, co..?).
Tak jsem je pocítil na vlastní kůži.Jak už bylo napsáno SWEET horší zvukově,ale myslím,že to nebylo tak hrozný,daleko horší je když si člověk uvědomí co všechno nám ty k.... komunystický znemožnili.Jinak atmosféra super.Původní složení kapel mého mládí si už bohužel příliš neužiju,ale s tím se musím smířit.Už se těším na Ozzyho-lupeny už jsou doma.