http://www.webnoviny.sk/hudba/clanok/79 ... -festival/
Steven Seagal - Dobrý festival 2014
Re: Steven Seagal - Dobrý festival 2014
Jednu Segalovu desku sem slyšel a líbila se mi.
Jak dopadne živák se bojím, protože moje hifistické nároky na pohodlí a podání zvuku jsou od zvuku PA sestav vzdálené především na výškách. Hornové kovové kaloty nedávám.
Závidím lidem co si umí vychutnat koncert a neřešit hifistické p..viny.

Jak dopadne živák se bojím, protože moje hifistické nároky na pohodlí a podání zvuku jsou od zvuku PA sestav vzdálené především na výškách. Hornové kovové kaloty nedávám.
Závidím lidem co si umí vychutnat koncert a neřešit hifistické p..viny.
Možno sme obaja počuli rovnaku desku - Mojo Priest.
Tá mi pripadá skutočne vydarená, aj keď väčšina piesní sú len aranžmá známych bluesových klasík.
Každopádne sa pohrávam s myšlienkou, že aj keď nie som zrovna fanúšikom masových hudobných festivalov, využijem príležitosť vypočuť si ho naživo, keďže ďalšia šanca už asi nebude.
Každopádne sa pohrávam s myšlienkou, že aj keď nie som zrovna fanúšikom masových hudobných festivalov, využijem príležitosť vypočuť si ho naživo, keďže ďalšia šanca už asi nebude.
Jelikož mne velmi zajímala hudební aktivita tohoto akčního hrdiny tak jsem si pořídil CD STEVEN SEAGAL " Songs From The Crystal Cave " 04 a musím říct, že jsem byl příjemně překvapen. Velice sympatické bluesové představení (zpěv a obsluha kytary) za které se nemusí stydět žádný ne úplně nejlepší muzikant na světě.