Viděli / slyšeli jste to taky tak?
Stromboli, O2 Aréna, 4.12.2014
Stromboli, O2 Aréna, 4.12.2014
Ahoj všichni, tak jsem včera byl … za mě dávám 100%, „sopka“ v plné síle, všichni výborní, Basikový to pořád zpívá, Klauda šlapal s Novotným (a v Aladinovi i s „Guma" s Dragounem) jak dobře namazanej stroj, přehráli snad komplet stará alba a pár novinek z nového (myslím, docela povedené skladby, ale jak to nemá člověk zarytý v neuronech, tak ho to samozřejmě tak nebere jak starý fláky) … a v posledním přídavku došlo konečně na mojí oblíbenou Rychloběžku, myslím vrchol večera, to už byla O2 vestoje. Výborný byly i Košilela a samozřejmě Veliké Lalulá, v nichž vyniklo výborný nazvučení (možná díky tom, že jsem seděl asi 7metrů před zvukaři, tak co by pro sebe neudělali
… tož tak, výborně investovaná 500ka (+asi 200 za pivo a hotdog).
Re: Stromboli, O2 Aréna, 4.12.2014
Mohu potvrdit, parametry koncertu světových kapel. Nádherná vizualizace sopky, světla, projekce, špičkový zvuk - nic se neslévalo, každý tón dobře čitelný, nástroje rozlišené, každému slovu bylo rozumnět, špičkové muzikantské umění. Pouze na basu nehrál Novotný ale Jiří Veselý!!! Novotný možná také basuje, ale ne ve Stromboli.
Vstupné vzhledem k délce koncertu -2hod40min- bylo téměř symbolické!!!
Vstupné vzhledem k délce koncertu -2hod40min- bylo téměř symbolické!!!
Re: Stromboli, O2 Aréna, 4.12.2014
Samozřejmě, Jiří Veselý, to je tak, když člověk myslí na víc věcí najednou, díky za opravu. Nic ti nemění na super zážitku.