The Australian Pink Floyd Show

Kam se chystáte na živý poslech
Odpovědět
Piskot
Kontaktovat uživatele:

The Australian Pink Floyd Show

Příspěvek od Piskot »

A co trebas http://www.sazkaticket.cz/Ticket/eventD ... d=19060145 je to ovsem tuto nedeli a pondeli

Piskot
Kontaktovat uživatele:

Re: The Australian Pink Floyd Show

Příspěvek od Piskot »

No tak tohle je uz passe, listky jsou prodany az na par jednotlivcu, snad priste *headbang*

Bunik
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bunik »

Oj já tam byl, pívo pil, až sem se... ale naštěstí dali v polovině přestávku, tak sem to stih. :lol:

Výkon kapely byl vynikající. Osvětlení a animace ůchvatné. Zvuk byl super až na jednu mouchu. Proč měly bedny postavené do dvou sloupů??? Ne, že by jim výkon chyběl. To tedy ne! Problém byl v tom, že bedny byly nasměrovány samzořejmě rovně a pódium bylo na šířku. nedokážu si představit jak to muselo znít někde na krajích. Sám sem byl v pozici, kdy jsem čuměl přímo na levý sloup a pravý sem viděl z boku. Trochu sem litoval, že sem nevybral místa hned za zvukařem na tribuně (seděl sem na levém kraji prostřední sekce E2 na lední ploše v 11té řadě).
Co si vzpomínám na Oldfielda v Praze, tak tam byly repro uspořádané u každého sloupu do necelého půlkruhu. Což by zde vyhovovalo mnohem víc.

Ale co, sral to pes, hlavně že se všichni bavili. *hura*

Celé vystoupení The Wall bylo super, ale musím vyzdvihnout obě zpěvačky. V přídavku si dobře poradily s Time z Dark Side of the moon. Moooc dobře. Až mě běhal mráz po zádech. *thumbs up* Jak se říká, to nejlepší na konec. Zahráli Brain damage a Eclipse ze stejnoho alba. Absolutní špica. *bravo*

Zdeněk
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Zdeněk »

No já seděl spíše na kraji a zvuk byl skvělý.Souhlasím s tím co bylo napsáno,jen opravuji ten super výkon sboristek
nebyl ve skladbě Time ale v Great Gig In The Sky.Ale to je maličkost.Vzhledem k tomu,že originální Floydy už asi
neuvidíme - super!

Bunik
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bunik »

Oups, Já to poplet, díky zakorekci. *thumbs up*

Odpovědět