The Australian Pink Floyd Show

Kam se chystáte na živý poslech
Pavel Diok
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Re: The Australian Pink Floyd Show

Příspěvek od Pavel Diok »

Vzpomínky na Pink Floyd v roce 1994 ti Australené nepokazí, ale spíš znovu připomenou. Dnes to máte v Praze, a myslím si, že by to byla škoda nevidět. Kdokoli, kdo na ně nejde, bude tvrdit, že náhražku nemusí vidět, že je to pro něj ztráta času, ale kdo je viděl, určitě by šel znova. Byl jsem na mnoha koncertech v ostravské aréně, ale málokteré byly vyprodané a tihle Australané měli vyprodáno a před vstupem jsem viděl mnoho lidí, kteři chtěli koupit vstupenku.
Hifi Studio Panský dvůr

Mark Levinson
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mark Levinson »

Pytel píše:Nenechám si zkazit vzpomínky na origo koncert ve středu 7.září 1994 na Strahově
To Ti teda závidím, to musel být nezapomenutelný zážitek a tím, že už je nikdy nikdo pohromadě neuvidí, tak se dá říct životní zážitek..............
To si neodpustím, že jsem tohleto propásnul. Neměl jsem tehdy lístek a ani nebylo s kým jet, nakonec jeden známý "dobrodruh" se tam vydal bez lístku. Dokonce se tam dostal prý bez lístku a samozřejmě se vytahoval s zážitky :( .

Paul
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Paul »

-byl to památný zážitek tenkrát v Praze *thumbs up* .A jinak tyto Australany (žijící v Londýně) uznává i sám D.Gilmour od P.Floyd-pozval je kdysi i na oslavu svých 50.-tých narozenin-což už o něčem svědčí. ;) Absolvovali s PF i část turné Division Bell.Takže je to opravdu jedna z nejlepších a nejuznávanějších revivalových kapel světa-ať se nám to některým líbí či ne.V USA mívají pravidelně své koncerty vyprodané. :roll:

merhaut

Příspěvek od merhaut »

Na ten Strahov se dostalo bočním vchodem tak 10000 lidí, a v podstatě zadarmo, byly tam k mání jakési vip lístky, co se netrhaly, takže 5 lidí dovnitř, jeden pak ven a dalších pět lidí dovnitř, atakdále, atakdále...

boxer

Příspěvek od boxer »

Mně to přijde nehorázně ulítlý.
Jít na koncert Tiny Turner, kterej by odzpívala Zagorka.

No a mně přijde úplně stupidní to výše napsat. Nula.

Kapela,která oficielně přizná svoje vzory,udělá to skvěle a navíc dělá to tehdy,kdy originál už naživo není,je krok pro otevření očí některým lidem a pro připomenutí originálu správná věc.

Kolikrát se tleská umělci za jeho výkon a ani se neví,že "revival-uje". :roll:

zero
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od zero »

Boxer píše:
"No a mně přijde úplně stupidní to výše napsat. Nula."

Boxere, o něco výše jsem napsal 4 věty. Způsobu, jakým jsem to napsal, se říká SARKASMUS, v mým případě ještě doplněný NADSÁZKOU. Kdybys tu NADSÁZKU nemohl najít, tak je ve spojení Tina Turner versus Zagorka.
Abys pochopil i ty obsah mého příspěvku, tady je extra překlad pro tebe:

Poslouchat naživo hudbu mých milovaných Pink Floyd a neslyšet přitom Gilmoura, po tom netoužím. Je to ale jenom můj pohled na věc, kterej není vůbec důležitej. Určitě se to může některým lidem líbit.

primare
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od primare »

Mnoho řečí okolo a žádnej autentickej referát (z Prahy). Akorát jsem dorazil domů. Chápu vaše různá stanoviska k tomuto počinu. Moje motivace byla, slyšet moje oblíbené skladby v koncertním provedení s velkým zvukem.
Výsledek? Spokojenost. Přednosti? Vynikající zvuk basy a bicích, skvělý saxofon a pěvecké trio holek. Velmi autentický zvuk kapely při "plném nasazení". Mírné zklamání? Gilmourovská sóla nebyla dostatečně gilmourovská... Dokonce sólo v Shine On.... bylo provázeno podivnými pazvuky, které pro mne vyzněly jako zvukařská chyba. Jinak té kytaře chyběla ta naléhavá zpěvnost, ten tón, který se v jednom bodě zrodí a šíří se nezadržitelně jakoby do celého vesmíru... To tam nebylo. Zpěv byl slušný, asi bych chtěl moc, aby byl stejný, jako Pink Floyd...
Zdaleka nebylo vyprodáno, odhaduju tak 7000 lidí. Spokojenost publika během celého koncertu rostla a na konci přerostla v nadšení. V "poločase" jsem si dal párek. Byl hrozně dlouhej, ale byly v něm cítit ty rozemletý kostičky... Takže asi tak...

merhaut

Příspěvek od merhaut »

Divení se ostřejší reakci na "sarkasmus", plus dokonce poukazování na chápavost = docela legrační nepochopení toho, co vlastně sarkasmus je...

merhaut

Příspěvek od merhaut »

Emočně to v neděli pro mě bylo za sklem... ale podívaná a poslouchaná to byla parádní.

zero
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od zero »

merhaut píše:Emočně to v neděli pro mě bylo za sklem... ale podívaná a poslouchaná to byla parádní.
Sám seš za sklem, když nevíš, co je sarkasmus.
Ale to je fuk.

merhaut

Příspěvek od merhaut »

To je můj denní chleba :-)

noaid
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od noaid »

Pro posouzení, zda to byla jen Zagorová nebo něco víc...

Time, Great Gig In The Sky, klokan vyměňuje LP
Z 24/96 narychlo na 16/44 MP3 320, 30MB
binaurální nahrávka - poslech přes sluchátka
http://rapidshare.com/files/344790335/Time.rar
Odkaz je jen dočasný, bude zrušen.

boxer

Příspěvek od boxer »

...o něco výše jsem napsal 4 věty. Způsobu, jakým jsem to napsal, se říká SARKASMUS, v mým případě ještě doplněný NADSÁZKOU.

O něco výše jsi napsal 4 věty. Způsobu, jakým jsi to napsal, se říká .. stupidní.Bez nadsázky.

merhaut

Příspěvek od merhaut »

Zkráceně STUPIDUS s PODSÁZKOU.

Dark side of the moon
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od Dark side of the moon »

Další revivalová partička.
Tentokrát podpořená orchestrem.
Nostalgická nálada, spokojení skalní fanoušci, dobré to bylo.
Přílohy
MACHINE_performs_PINK_FLOYD.jpg
koncert.jpeg

Odpovědět