The Watch v Polsku
- Pavel Diok
- Kontaktovat uživatele:
- Vybavení
The Watch v Polsku
Kdo z vás miluje kapelu Genesis jako já, neměl by si nechat ujít koncert italské progrockové kapely The Watch, která vystupuje s přestavením Nursery Cryme Show 1972. K nám nejblíže, pardon pouze těm ze severní Moravy, jsou koncerty v Polsku a nejblíž u Katovic v klubu Andaluzija v Piekarach Slaskich 12 prosince. Zpěvák Simone Rossetti je k nerozeznání od Petera Gabriela. Vřele doporučuji, mám všechny jejich desky - tedy celkem čtyři a až si to poslechnete, budete si myslet, že jsou to nějaké pokračování Genesis ze 70.let. Zde je odkaz na kapelu http://www.thewatch.it/.
Hifi Studio Panský dvůr
Re: The Watch v Polsku
Já už to poznávám...

- Zappadaddy
- Kontaktovat uživatele:
Ty jo,to bude pecka.To mne hodne laka,Nursery Cryme v novem kabatu,novy zvuk a tak!V tu dobu jsou taky ve Zline Enslaved,coz je taky bomba,ty jsou myslim 7.12.
Rigo jses to ty kdo vystavoaval na vystave v Panskem dvore?Jestli jo tak zdravim z Hrochova tynce(Tannoy,Naim).
Rigo jses to ty kdo vystavoaval na vystave v Panskem dvore?Jestli jo tak zdravim z Hrochova tynce(Tannoy,Naim).
- Pavel Diok
- Kontaktovat uživatele:
- Vybavení
Jo jo, to su ja, ten synek z Ostravy, co jede jednou za rok do Prahy, aby ukázal, že se těch pražáků nebojím. 
Hifi Studio Panský dvůr
- Pavel Diok
- Kontaktovat uživatele:
- Vybavení
Ten Red Wine Audio, který jsi poslouchal na výstavě jsem si teď vzal domů a v malé místnosti to je fantastické, i při tichém poslechu na regálovkách dýchají basy. Asi by se mělo otevřít o něm vlákno, Valdes na něj dělal test do hifi-voice. Ale sem o koncertech to nepatří, dávám to sem jen abych ti to připomněl.
Hifi Studio Panský dvůr
-
boxer
RIGO
aby ukázal, že se těch pražáků nebojím.
No abych pravdu řekl,a nejsem zdaleka sám co si to myslí,tak na každém HEPraha patříš zvukově mezi top,ať to byly Reference 3A,Lebeny,Shanlingy,WLM, a co já vím co všechno.
Hlavně pak v neděli, po sobotním ochutnávání s Jurou H.
Ale to ty víš.
aby ukázal, že se těch pražáků nebojím.
No abych pravdu řekl,a nejsem zdaleka sám co si to myslí,tak na každém HEPraha patříš zvukově mezi top,ať to byly Reference 3A,Lebeny,Shanlingy,WLM, a co já vím co všechno.
Hlavně pak v neděli, po sobotním ochutnávání s Jurou H.
Ale to ty víš.
- Zappadaddy
- Kontaktovat uživatele:
Stravil jsem v Panskem dvore nejvic casu.Z vetsiny mistnosti jsem utikal az se mi za zadkem prasilo.