The Watch v Polsku

Kam se chystáte na živý poslech
Odpovědět
Pavel Diok
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

The Watch v Polsku

Příspěvek od Pavel Diok »

Kdo z vás miluje kapelu Genesis jako já, neměl by si nechat ujít koncert italské progrockové kapely The Watch, která vystupuje s přestavením Nursery Cryme Show 1972. K nám nejblíže, pardon pouze těm ze severní Moravy, jsou koncerty v Polsku a nejblíž u Katovic v klubu Andaluzija v Piekarach Slaskich 12 prosince. Zpěvák Simone Rossetti je k nerozeznání od Petera Gabriela. Vřele doporučuji, mám všechny jejich desky - tedy celkem čtyři a až si to poslechnete, budete si myslet, že jsou to nějaké pokračování Genesis ze 70.let. Zde je odkaz na kapelu http://www.thewatch.it/.
Hifi Studio Panský dvůr

pasul
Kontaktovat uživatele:

Re: The Watch v Polsku

Příspěvek od pasul »

Já už to poznávám... *2thumbsup* ;)

Zappadaddy
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Zappadaddy »

Ty jo,to bude pecka.To mne hodne laka,Nursery Cryme v novem kabatu,novy zvuk a tak!V tu dobu jsou taky ve Zline Enslaved,coz je taky bomba,ty jsou myslim 7.12.
Rigo jses to ty kdo vystavoaval na vystave v Panskem dvore?Jestli jo tak zdravim z Hrochova tynce(Tannoy,Naim).

Pavel Diok
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Jo jo, to su ja, ten synek z Ostravy, co jede jednou za rok do Prahy, aby ukázal, že se těch pražáků nebojím. :lol:
Hifi Studio Panský dvůr

Pavel Diok
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Ten Red Wine Audio, který jsi poslouchal na výstavě jsem si teď vzal domů a v malé místnosti to je fantastické, i při tichém poslechu na regálovkách dýchají basy. Asi by se mělo otevřít o něm vlákno, Valdes na něj dělal test do hifi-voice. Ale sem o koncertech to nepatří, dávám to sem jen abych ti to připomněl.
Hifi Studio Panský dvůr

boxer

Příspěvek od boxer »

RIGO

aby ukázal, že se těch pražáků nebojím.

No abych pravdu řekl,a nejsem zdaleka sám co si to myslí,tak na každém HEPraha patříš zvukově mezi top,ať to byly Reference 3A,Lebeny,Shanlingy,WLM, a co já vím co všechno.

Hlavně pak v neděli, po sobotním ochutnávání s Jurou H. *2thumbsup*
Ale to ty víš.

Zappadaddy
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Zappadaddy »

Stravil jsem v Panskem dvore nejvic casu.Z vetsiny mistnosti jsem utikal az se mi za zadkem prasilo. :lol:

Odpovědět