Diskuze o dodržování pravidel
Re: Hlášení chyb, požadavky a přání
No hlavně když napíše PR kecy. To fakt pomůže.
- sonofstars
- Kontaktovat uživatele:
- Vybavení
Nema, ale nikdo to nenahlasil. Moderatori nemusi zvladnout procitat vsechna vlakna a milion prispevku a dohadovani se o nicem.
Proto tebe klepli pres prsty a jimma ne.
Nahlas ho vykricnikem a dostane taky.
- sonofstars
- Kontaktovat uživatele:
- Vybavení
sonofstars
Nebudem ani hádať, kto na ten výkričník klepol...
Pokiaľ ide o jimmiho, je mi to fuk, len som ukázal na rozdielny meter. A to ani nehovorím o "bonzákovi" a iných tituloch..
.
A prečítaj si pravidlá bod1. a bod2. Ak by sa to dodržovalo, tak tu musí zmiznúť 95% príspevkov a ich autorov.
Nebudem ani hádať, kto na ten výkričník klepol...
A prečítaj si pravidlá bod1. a bod2. Ak by sa to dodržovalo, tak tu musí zmiznúť 95% príspevkov a ich autorov.
- sonofstars
- Kontaktovat uživatele:
- Vybavení
Ja pravidla dodrzuji, kdo oznacil me nezajima. Udelal to dobre. Jimmy mel byt oznacen take.
Mame tady demokracii. Dodrzovani pravidel jsme podepsali pri registraci. Moderatori nestihaji a je jich malo. Jsem rad, ze alespon neco obcas stihnou poresit.
Dvoji metr tu nevnimam.
Mame tady demokracii. Dodrzovani pravidel jsme podepsali pri registraci. Moderatori nestihaji a je jich malo. Jsem rad, ze alespon neco obcas stihnou poresit.
Dvoji metr tu nevnimam.
BVa
jsi mimo - ten vykřičník jsem dnes opakovaně zapnul já. Když se podíváš na své dnešní příspěvky (napsal jsi jich více než 20), tak v téměř polovině z nich jsi porušil pravidla. Jedná se zejména o body 5 a 7.
- 5. Ve všech diskusích je třeba zachovávat základní pravidla slušnosti a respektu k ostatním diskutujícím (zkontrolování gramatiky též neublíží). Nebudou tolerovány jakékoliv pokusy o urážky a znevažování jiných diskutujících, vulgarity, nadávky, provokace, hádky, příspěvky nedávající smysl, příspěvky s nulovou informační hodnotou a též příspěvky porušující základní etický kodex (rasismus apod.). To vše bude mazáno a autoři varováni. Stejně tak i témata, u nichž je zjevné že se jedná o pokus o nemístný žert, "fake", provokaci apod.
- 7. Na tomto fóru nejsou povoleny jakékoliv odkazy na nelegální software a warez. Pokud tak učiníte, riskujete varování a BAN. Na fóru je též zakázána propagace zboží od prodejců a výrobců, s výjimkou sekce Hi-Fi studia.
Takže prosím, akceptuj, že existuje i jiný přístup k poslechu hudbu, než jen kontrolou přes přístroje. Jsou lidi, kterým je hifi koníčkem (ne obživou, jako u tebe) a chtějí mít místo, kde si mohou nasdílet informace a potěšit se se stejně "postiženými". To co ty tady (se svými pár nohsledy) provozuješ, je otravné. A nemyslím tím názory - ty jsou OK a potřeba a rád si je přečtu, ale otravná je frekvence a urputnost, jakou vše prosazuješ bez jakékoliv akceptace opačného názoru.
Naposledy upravil(a) zabiny007 dne 03 úno 2019 21:34, celkem upraveno 1 x.
- PítrsPraha
- Kontaktovat uživatele:
- Vybavení
Vykricnik jsem zmacknul i ja, ze stejnych duvodu, jako zabiny007.
Je veliky rozdil mezi sdelenim sveho nazoru a fanatickou "svatou valkou" vedenou spamovanim mnoha vlaken desitkami prispevku s tim samym obsahem. Abys chapal, jde o ZPUSOB (cetnost, despekt, spamovani i v nesouvisejicich vlaknech) ne o OBSAH (tvuj osobni nazor na vliv kabelu na vysledny zvuk).
Je veliky rozdil mezi sdelenim sveho nazoru a fanatickou "svatou valkou" vedenou spamovanim mnoha vlaken desitkami prispevku s tim samym obsahem. Abys chapal, jde o ZPUSOB (cetnost, despekt, spamovani i v nesouvisejicich vlaknech) ne o OBSAH (tvuj osobni nazor na vliv kabelu na vysledny zvuk).
- sonofstars
- Kontaktovat uživatele:
- Vybavení
Take jsem zmacknul jeden vykricnik a pripojuji se pod text zabiny007 a pitrspraha.
A pridavam, ze mi take nevadi odborne komentare, ale vadi mi prekrucovani, lzi, manipulace, desinformace, urazky a popichovani vedouci ke zesmesnovani nasi odbornosti (zadnou nemam - jsem amater).
A pridavam, ze mi take nevadi odborne komentare, ale vadi mi prekrucovani, lzi, manipulace, desinformace, urazky a popichovani vedouci ke zesmesnovani nasi odbornosti (zadnou nemam - jsem amater).
A ono si tvrzení podobné tomu, že jsem byl dneska na výletě na povrchu slunce, zaslouží respekt?
- davidhighend
- Kontaktovat uživatele:
Jak jinak. Jak je to dal s tím co si maluje pod nosem, že by zabiny a pitrs doplnili.
Hmmmm, zabiny007
, pitrspraha
, sonofstars
, co dodat, to vypadá na takovej hifi-Skyline 
- sonofstars
- Kontaktovat uživatele:
- Vybavení
- sonofstars
- Kontaktovat uživatele:
- Vybavení
- davidhighend
- Kontaktovat uživatele:
Hlásit se to musí Jasánku, viď.
Měls vidět ty erupce, zblízka je to úplně jiné než ze Země.