Diskuze o dodržování pravidel

Diskuze o serveru, náměty, připomínky a stížnosti.
Odpovědět
bryston
Kontaktovat uživatele:

Re: Hlášení chyb, požadavky a přání

Příspěvek od bryston »

No hlavně když napíše PR kecy. To fakt pomůže.

sonofstars
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od sonofstars »

BVa píše:
03 úno 2019 13:17
A to video od nicku jimmy má zmysel?? To video malo zrejme až príliš veľký zmysel, preto sa nehodí.
Nema, ale nikdo to nenahlasil. Moderatori nemusi zvladnout procitat vsechna vlakna a milion prispevku a dohadovani se o nicem.

Proto tebe klepli pres prsty a jimma ne.
Nahlas ho vykricnikem a dostane taky.

sonofstars
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

BVa píše:
03 úno 2019 13:36
Takže doteraz nikto z tých, čo sa vytešujú, netušil kto som?? Humorné..
My te uz bohuzel zname, ale nove prichozi by te treba znat nemuseli vis? 😉

BVa
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od BVa »

sonofstars
Nebudem ani hádať, kto na ten výkričník klepol... ;) Pokiaľ ide o jimmiho, je mi to fuk, len som ukázal na rozdielny meter. A to ani nehovorím o "bonzákovi" a iných tituloch.. *thumbs down* .
A prečítaj si pravidlá bod1. a bod2. Ak by sa to dodržovalo, tak tu musí zmiznúť 95% príspevkov a ich autorov. :D

sonofstars
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Ja pravidla dodrzuji, kdo oznacil me nezajima. Udelal to dobre. Jimmy mel byt oznacen take.

Mame tady demokracii. Dodrzovani pravidel jsme podepsali pri registraci. Moderatori nestihaji a je jich malo. Jsem rad, ze alespon neco obcas stihnou poresit.

Dvoji metr tu nevnimam.

zabiny007

Příspěvek od zabiny007 »

BVa píše:
03 úno 2019 18:38
sonofstars
Nebudem ani hádať, kto na ten výkričník klepol... ;)
BVa
jsi mimo - ten vykřičník jsem dnes opakovaně zapnul já. Když se podíváš na své dnešní příspěvky (napsal jsi jich více než 20), tak v téměř polovině z nich jsi porušil pravidla. Jedná se zejména o body 5 a 7.
  • 5. Ve všech diskusích je třeba zachovávat základní pravidla slušnosti a respektu k ostatním diskutujícím (zkontrolování gramatiky též neublíží). Nebudou tolerovány jakékoliv pokusy o urážky a znevažování jiných diskutujících, vulgarity, nadávky, provokace, hádky, příspěvky nedávající smysl, příspěvky s nulovou informační hodnotou a též příspěvky porušující základní etický kodex (rasismus apod.). To vše bude mazáno a autoři varováni. Stejně tak i témata, u nichž je zjevné že se jedná o pokus o nemístný žert, "fake", provokaci apod.
  • 7. Na tomto fóru nejsou povoleny jakékoliv odkazy na nelegální software a warez. Pokud tak učiníte, riskujete varování a BAN. Na fóru je též zakázána propagace zboží od prodejců a výrobců, s výjimkou sekce Hi-Fi studia.
Už mne totiž začíná unavovat neustále ve všech vláknech číst od tebe to stejné. Když to píšeš do obecných diskuzí, ok, ještě to jakžtakž beru. Ale když to neustále opakuješ jak kafemlejnek i ve vláknech, věnovaných konkrétním produktům, tak už je to fakt otravné, nudné a trapné. Zvláště, když jedná o vlákna, věnovaná tvým kolegům, konstruktérům a svým způsobem i konkurentům. *thumbs down* *thumbs down* *thumbs down*

Takže prosím, akceptuj, že existuje i jiný přístup k poslechu hudbu, než jen kontrolou přes přístroje. Jsou lidi, kterým je hifi koníčkem (ne obživou, jako u tebe) a chtějí mít místo, kde si mohou nasdílet informace a potěšit se se stejně "postiženými". To co ty tady (se svými pár nohsledy) provozuješ, je otravné. A nemyslím tím názory - ty jsou OK a potřeba a rád si je přečtu, ale otravná je frekvence a urputnost, jakou vše prosazuješ bez jakékoliv akceptace opačného názoru.
Naposledy upravil(a) zabiny007 dne 03 úno 2019 21:34, celkem upraveno 1 x.

PítrsPraha
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od PítrsPraha »

Vykricnik jsem zmacknul i ja, ze stejnych duvodu, jako zabiny007.

Je veliky rozdil mezi sdelenim sveho nazoru a fanatickou "svatou valkou" vedenou spamovanim mnoha vlaken desitkami prispevku s tim samym obsahem. Abys chapal, jde o ZPUSOB (cetnost, despekt, spamovani i v nesouvisejicich vlaknech) ne o OBSAH (tvuj osobni nazor na vliv kabelu na vysledny zvuk).

sonofstars
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Take jsem zmacknul jeden vykricnik a pripojuji se pod text zabiny007 a pitrspraha.

A pridavam, ze mi take nevadi odborne komentare, ale vadi mi prekrucovani, lzi, manipulace, desinformace, urazky a popichovani vedouci ke zesmesnovani nasi odbornosti (zadnou nemam - jsem amater).

RedBaron
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od RedBaron »

A ono si tvrzení podobné tomu, že jsem byl dneska na výletě na povrchu slunce, zaslouží respekt?

davidhighend
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od davidhighend »

Jak jinak. Jak je to dal s tím co si maluje pod nosem, že by zabiny a pitrs doplnili.

Strejdin
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od Strejdin »

Hmmmm, zabiny007 *thumbs down* , pitrspraha *thumbs down*, sonofstars *thumbs down*, co dodat, to vypadá na takovej hifi-Skyline :shock:

sonofstars
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

RedBaron píše:
03 úno 2019 21:55
A ono si tvrzení podobné tomu, že jsem byl dneska na výletě na povrchu slunce, zaslouží respekt?
Ano zaslouzi pokud clovek nechce byti prasetem.

sonofstars
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Strejdin píše:
03 úno 2019 22:00
Hmmmm, zabiny007 *thumbs down* , pitrspraha *thumbs down*, sonofstars *thumbs down*, co dodat, to vypadá na takovej hifi-Skyline :shock:
Jenom vyjadreni nazoru a nesouhlasu. Pokojne a v ramci pravidel a slusneho chovani.

davidhighend
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od davidhighend »

Hlásit se to musí Jasánku, viď.

RedBaron
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od RedBaron »

sonofstars píše:
03 úno 2019 22:06
Ano zaslouzi pokud clovek nechce byti prasetem.
Měls vidět ty erupce, zblízka je to úplně jiné než ze Země.

Odpovědět