15m2
-
- Kontaktovat uživatele:
15m2
Ahojte, ma vobec zmysel pomyslat na stlpove repro v bytovom dome - obyvacke 15m2 ci som odsudeny len na regalovky?
Re: 15m2
Já to tak mám - místnost je normální obývák s trochou úprav akustiky.
Při vyšší hlasitosti se poslouchat samozřejmě moc nedá.
Kdybych vybíral repro znovu, tak bych místo svých dosavadní TAD Evolution One spíše sáhl po TAD Compact Evolution One.
Při vyšší hlasitosti se poslouchat samozřejmě moc nedá.
Kdybych vybíral repro znovu, tak bych místo svých dosavadní TAD Evolution One spíše sáhl po TAD Compact Evolution One.
-
- Kontaktovat uživatele:
Ja som mal regalovky Polk ES15 kt boli fajn. Chcel som to posunut dalej a cca mesiac mam Klipsch RP 8000 MK2 kt sa mi vizualne extremne pacia. Asi najviac pri nich vnimam ze zvuk je plny detailov. Naopak negativa - pri dlhsom posluchu ma unavuju.
Regálovky jsou náhodou fajn. Mám v ložnici v 15 m a v obýváku mám sloupy na 20 m.
Tip na regálovky co zahrají jako sloupy a předčí mnohem dražší reproduktory je taky od Polk a to Polk Reserve R200.
Tento maník jim dal maximální počet hvězd ve všech faktorech co hodnotí!!
Potvrzují to i jiné recenze.
Tip na regálovky co zahrají jako sloupy a předčí mnohem dražší reproduktory je taky od Polk a to Polk Reserve R200.
Mam sloupovky Triangle Genesys ve 14m2 a planuji v budoucnu poridit jeste vyssi (objemnejsi) model
. Potichu rozhodne nehraji. Za me lepsi kompaktni sloupek, ale je to vec vkusu a moznosti
.

Triangle repro mě také zaujalo. Ten tvůj model mi Google nenašel. Co máš přesně za model ?
Včera som čítal recenziu v Hifi-voice a vyšlo, že basy sú troška efektné a repro si hrajú svoje -po svojom, ale v danej cene dobre.Lemon píše: ↑03 bře 2025 21:26Regálovky jsou náhodou fajn. Mám v ložnici v 15 m a v obýváku mám sloupy na 20 m.
https://www.hifi-voice.com/testy-a-rece ... serve-r200
Mam 2-pasmove sloupky ve 12m2 byvalem decaku
Manzelka me porad posila WUp zpravy, ze to v obyvaku duni, ze to mam ztlumit
Řešení je jednoduché: buď vypnout a poslouchat to skvělé ticho, nebo vyměnit bedny za takové, které neduní, ale basují ( jak by se na Hifi foru čekalo ), postavit je na hroty na masivní desku z mramoru, či betonu. Pozdravuj manželku, je to rozumná žena.
-
- Kontaktovat uživatele:
Dakujem za prispevky. Asi si kupim velmi vychvalovane ELAC Debut 3.0 DB63 a kupim (alebo si nebodaj svojpomocne spravim!!!) si a dam za ne akusticky difuzor nakolko zial maju tiez zadny basreflex.
Daj potom vedieť ako ti hraju domácich podmienkach. Inac v minulosti som mal Aurum Cantus Melody 103 v izbe 4 x 4 m a nebolo to prebasovane poprípade Usher Mini One či Contrast Audio Black Moon a tiež v pohode, takže menšie stĺpy ti prejdú v kľude.