250w aldax
250w aldax
Nevíte někdo,kolik by stála stavba kompletního 250w modulu pro subwoofer od aldaxu?Není mi ani jasné,jestli stavebnice obsahuje opravdu všechno,co je potřeba.Jediné,co bych se nebál udělat je přidělat to na plech a dát k tomu chladič.Zbytek bych asi nechal na práci někomu,kdo tomu rozumí.Máte někdo se stavbou tohoto typu zkušenost?
Re: 250w aldax
asi s křížkem po funuse, ale na audiowebu to někdo za uplatu klidne asi skompletuje. Jsou to hotove ozivene moduly, pokud to nekoupis jako stavebnici. Bez znalosti bych se do toho ale nepoustel. Jinak vyber dobrej, taky uz delsi dobu zvazuju, ale vadi mi, ze to proste neprodavaj jako hotovej modul. Sam si to taky neudelam, když to dam udelat nekomu, bude z toho bud nevzhledna vec a nebo to bude drahy. Ja sem chtěl SPD400 a tam to komplet vychazi okolo 10t. To co chces ty o moc levnejsi nebude. Neni lepsi cesta koupit D class od Hypexu?
O ničem jiném než o aldaxu jsem zatím neuvažoval.Začínal jsem úvahami o conradu
.Ale podle článku na audiowebu se jedná skoro o ohrožení na životě.O hypexu vůbec nic nevím, ale zkusím o něm něco vyšťourat.Potřeboval bych něco, co by mělo kolem 250w RMS, a víc jak 300w na výkonové špičky a nejlépe plynule nastavitelnou fázi.Výhybku tolik neřeším,stačí něco hrubšího, protože to dělím rovnou v recieveru.Automatické vypínaní po 20 minutách bez signálu k životu nepotřebuji.Jde mi především o sílu, přesnost a spolehlivost.Nechápu, proč na trhu není něco za solidní cenu, co by toto splňovalo.Kdyby pánové od Aldaxu rozjeli výrobu ve velkém, myslím, že by nelitovali.Plánuji stavbu uzavřeného subwooferu s 12" reproduktorem.Možná bych zvolil i něco jiného, ale nejdříve chci mít doma spolehlivý zesilovač.Můj vysněný kousek je Mikův favorizovaný sub. dynavoice sw-10".Ale vlastní stavba za podobnou cenu by mohla přinést lepší výsledky.Jestli k tomu má kdokoliv co říci, prosím o reakci , nebo radu.

Pánové by urřitě nelitovali, ale jak sem pochopil práce mají dost a proto, aby zbohatli to nedělaj.... Abys to měl kompletní, myslím, že musíš koupit modul konce, pramap Sub senior a trafo. To je snad vše. Hypex nebude špatnej. Jsou to slušný zesilovače, je to D clas, což se mi zd i vhodný a ceny taky nejsou nesmysl. Hlavně to je dokončený a stačí vyříznout díru a připojit repro.
Jde o to,jestli se to dcko dokaze o ten reproduktor postarat i v hodne dynamických chvilkách-jestli se stihne po impulsu rychle nabít...
Zatím jsem nenašel český obchod s hotovými věcmi od hypexu....zkusím googlování
Zatím jsem nenašel český obchod s hotovými věcmi od hypexu....zkusím googlování

-
- Kontaktovat uživatele:
Mám pro sub SPM250, kupoval jsem to cca před 2 roky a tenkrát mě to vyšlo kolem 6000,- se vším všudy (zesilovač, SubSenior, trafo, kondenzátory Nippon, softstart, usměrňovač, zdroj pro SubSeniora). Chladící profily jsem měl doma, a ve škatuli to ještě nemám
Dneska by to vašlo o pár stovek dražší.
Jinak Aldax umí dodat i ty jejich stavebnice už smontovaný a oživený za nějakej příplatek (myslím že kolem 500,-). Ale kdo umí trochu zacházet s pájkou, má aspoň jednoduchej multimetr a základní znalosti, tak to podle mě dohromady dá taky, ty stavebnice zas tak složitý nejsou.

Jinak Aldax umí dodat i ty jejich stavebnice už smontovaný a oživený za nějakej příplatek (myslím že kolem 500,-). Ale kdo umí trochu zacházet s pájkou, má aspoň jednoduchej multimetr a základní znalosti, tak to podle mě dohromady dá taky, ty stavebnice zas tak složitý nejsou.
Koupil jsem od Aldaxu 2x SPM 250, na každý kanál trafo, takže dual mono-při měření 270W/4.
Je to velmi silný, dynamický a muzikální zesilovač.
Je to velmi silný, dynamický a muzikální zesilovač.