2x Luxman M-02 + C-02
2x Luxman M-02 + C-02
Ahoj všem,
chtěl jsem se zeptat na názor na cenu, mám možnost pořídit dvě M-02 (zapojené jako monobloky) + C-02 + C-404l dohromady za 1000€ + pošta (snad do 100€)
Pořád ale zvažuju, zda je to dobrá cena a nedalo by se po jednotlivých kusech pořídit lépe.
Taky jestli někdo nemáte srovnání oproti M-03 + C-03
Předem díky moc za jakoukoli radu nebo názor
chtěl jsem se zeptat na názor na cenu, mám možnost pořídit dvě M-02 (zapojené jako monobloky) + C-02 + C-404l dohromady za 1000€ + pošta (snad do 100€)
Pořád ale zvažuju, zda je to dobrá cena a nedalo by se po jednotlivých kusech pořídit lépe.
Taky jestli někdo nemáte srovnání oproti M-03 + C-03
Předem díky moc za jakoukoli radu nebo názor
Re: 2x Luxman M-02 + C-02
To je podezřele levný, kdyby k tomu nebyl ten druhý konec, tak možná... C02 chodí za cca 300 Euro, M02 tak za 500 Euro 

Díky moc za odpověď, právě jsem se díval na Ebay i do ukončených aukcí a byla tam jedna m02 s defektem za konečnou cenu cca 300€
Ale oproti tomu je tam teď jedna z Belgie za 425 kup teď a nikdo ji nechce, tak jsem odvozoval ceny z toho.
C02 byly tak 230-240€ ale bez pošty, takže + 30€ k tomu.
Odhadoval jsem to na 400€ M02 a 200€ C02 (za 4900 se prodávala i zde cca v květnu) a to rádio jako "bonus"
Pořád mám ale strach z pošty a atd.
Neznáte někoho, kdo by byl schopen a ochoten na to celé prohlédnout a případně udělat servis.
Ale oproti tomu je tam teď jedna z Belgie za 425 kup teď a nikdo ji nechce, tak jsem odvozoval ceny z toho.
C02 byly tak 230-240€ ale bez pošty, takže + 30€ k tomu.
Odhadoval jsem to na 400€ M02 a 200€ C02 (za 4900 se prodávala i zde cca v květnu) a to rádio jako "bonus"
Pořád mám ale strach z pošty a atd.
Neznáte někoho, kdo by byl schopen a ochoten na to celé prohlédnout a případně udělat servis.
Pokud vím, tak ta C02 byla v šíleném optickém stavu
Proto ta cena... Pokud chceš přístroje v dobrém stavu tak počítej tak těch 300 + 500 Euro i s poštovným...

Tak to pak chápu, to je ten problém nákupů na internetu, že člověk do toho zboží nevidí a je to o vzájemné důvěře s prodejcem 
Bohužel teď nemám čas jet cca 800km tam a zpět
Zkusím z prodejce vyrazit co nejvíc informací a uvidím.

Bohužel teď nemám čas jet cca 800km tam a zpět

Zkusím z prodejce vyrazit co nejvíc informací a uvidím.
Já jsem vydražil na ebayi M-03 jednu za 400E a druhou za 7000E. Obě v perfektním stavu. Jde o štěstí. Někdy se povede levný nákup, někdy se to pěkně prodraží.
Nehledě k tomu, že si pro zboží jezdím někdy až 700km do Německa.
7000 E ?vision píše:Já jsem vydražil na ebayi M-03 jednu za 400E a druhou za 7000E. Obě v perfektním stavu. Jde o štěstí. Někdy se povede levný nákup, někdy se to pěkně prodraží.

Mě by ale spíš zajímala Tvoje zkušenost s provozem jeden Luxman VERSUS dva v můstku, je to slyšet viď?

Samozřejmě to byl překlep 
Já to do můstku ještě nezapojoval. Myslím, že tady na fóru mě od toho několik lidí odrazovalo. Zatím jen do bi-ampu.

Já to do můstku ještě nezapojoval. Myslím, že tady na fóru mě od toho několik lidí odrazovalo. Zatím jen do bi-ampu.
A je to slyšet?
Máš horizontální (1 luxman na vyšky a 1 na basy) nebo vertikální (jeden zesilovač- jedna bedna) biamping?

A je to slyšet?
Máš horizontální (1 luxman na vyšky a 1 na basy) nebo vertikální (jeden zesilovač- jedna bedna) biamping?

vintage:
teď si tak uvědomuju... nejmenuješ se P.S.? Jestli jo, poslal jsem Ti e-mail.
teď si tak uvědomuju... nejmenuješ se P.S.? Jestli jo, poslal jsem Ti e-mail.
Podle iniciálu bych se tak mohl jmenovat, ale zatím mi nic nepřišlo 

Dobře, pošlu Ti to do SZ.
Takový ceny bych si taky nechal libit, jak píšeš je to o štěstí. S tím ebayem mě napadá, jestli někdo máte zkušenost s audiem z USA. Jde mi o rozdíl v napětí u napájení a jak to vyřešit. Díval jsem se, že některý marantzy (určitě i další výrobci) měly možnost to přepnout, ale taky ne všechny.
Napadá mě např. DIY transformátor s filtrem, ale nevím, jestli by to šlo.
Napadá mě např. DIY transformátor s filtrem, ale nevím, jestli by to šlo.