3x aktivni repro do PC

Dotazy a žádosti o radu co nakoupit, vylepšit, změnit ve vašich sestavách, ...
Odpovědět
nojmic8
Příspěvky: 5
Registrován: 29 čer 2016 21:33
Kontaktovat uživatele:

3x aktivni repro do PC

Příspěvek od nojmic8 »

Zdravim :)

mam na Vas zde dotaz, jak zapojit 3 aktivni reprobedny do pc? Jedna se o bedny http://www.muzikant.cz/skytec-jpa-12-ak ... 21573.html
Nyni jsou zapojeny dve bedny pres XLR kabely, ktere vedou po obvodu mistnosti do krabicky, z ktere je kabel 2xXLR -> Jack 3,5" a ten je zapojeny do PC. Potrebuji pridat jeste jeden reproduktor, je nejake pasivni zarizeni, ktere mi to dokaze zaridit? V aktivnich reproduktorech si nehovim, aplikuji pasivni repra se zesilovaci, a proto Vas prosim o radu. Prisel jsem se sem poradit za zkusenejsimi, tak me neukamenujte prosim :)

Dekuji za vsechny rady

bh69
Příspěvky: 2030
Registrován: 18 říj 2009 07:22
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Re: 3x aktivni repro do PC

Příspěvek od bh69 »

a ta treti bedna ma jaky ucel a ma hrat co ? levy nebo pravy kanal ? nebo to chces namixovat jako mono ?

Odar
Příspěvky: 1821
Registrován: 12 úno 2010 10:44

Re: 3x aktivni repro do PC

Příspěvek od Odar »

Center.

nojmic8
Příspěvky: 5
Registrován: 29 čer 2016 21:33
Kontaktovat uživatele:

Re: 3x aktivni repro do PC

Příspěvek od nojmic8 »

bh69 píše:a ta treti bedna ma jaky ucel a ma hrat co ? levy nebo pravy kanal ? nebo to chces namixovat jako mono ?
Klidne namixovat jako mono, je to audio ve fitku,kde dva hlavni jsou primo ve fitku a ten treti bude umisten na chodbe, tak aby hral ze stejneho zdroje.

Odar
Příspěvky: 1821
Registrován: 12 úno 2010 10:44

Re: 3x aktivni repro do PC

Příspěvek od Odar »

Zaujimave, ale uz to dava aspon zmysel :mrgreen:

Takze teraz do jednej bedne pustas lavy kanal a do druhej pravy kanal. Ako najjednoduchsie riesenie vidim v "krabicke" rozdvojit jeden kanal a pripojit to do 3. reproduktoru. Aby to hralo trochu lepsie, nastav v prehravaci v PC mixovanie na mono. Podla mna by to takto mohlo fungovat.

nojmic8
Příspěvky: 5
Registrován: 29 čer 2016 21:33
Kontaktovat uživatele:

Re: 3x aktivni repro do PC

Příspěvek od nojmic8 »

Odar píše:Zaujimave, ale uz to dava aspon zmysel :mrgreen:

Takze teraz do jednej bedne pustas lavy kanal a do druhej pravy kanal. Ako najjednoduchsie riesenie vidim v "krabicke" rozdvojit jeden kanal a pripojit to do 3. reproduktoru. Aby to hralo trochu lepsie, nastav v prehravaci v PC mixovanie na mono. Podla mna by to takto mohlo fungovat.
Jo omlouvam se, ze jsem to nepodal uplne srozumitelne. Napsal jsem to dost laicky. Takze nejekonomictejsi reseni je tedy rozdvojit jeden kanal a ten pustit do treti bedny na chodbe a namixovat do nej mono jo? Tzv ,,krabicka" jsou dva XLR vystupy na stene , kde jsou dva kanaly. Cim to nejlepe rozdvojit?

bh69
Příspěvky: 2030
Registrován: 18 říj 2009 07:22
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Re: 3x aktivni repro do PC

Příspěvek od bh69 »

asi nejsnazsi bude rozbocit to u PC -
http://www.lan-shop.cz/premiumcord-8592 ... 0wodNk0FEA

rozboceni pro XLR bude vyrazne drazsi (i vlastni vyroba - 3 konektory)

Jarda69
Příspěvky: 1253
Registrován: 24 kvě 2015 21:39
Kontaktovat uživatele:

Re: 3x aktivni repro do PC

Příspěvek od Jarda69 »

Mono každopádně, to půjde z Pc do všech beden. Pak redukci, kterou postnul bh69 a do ní ještě jednu redukci na XLR co už jsi použil. Zbyde ti jedna rezerva.

nojmic8
Příspěvky: 5
Registrován: 29 čer 2016 21:33
Kontaktovat uživatele:

Re: 3x aktivni repro do PC

Příspěvek od nojmic8 »

Jarda69 píše:Mono každopádně, to půjde z Pc do všech beden. Pak redukci, kterou postnul bh69 a do ní ještě jednu redukci na XLR co už jsi použil. Zbyde ti jedna rezerva.
Ok tak koupim vyse uvedenou redukci, pripojim ji do PC, pak prikoupim jeste jeden kabel XLR-JACK 3,5mm a pres to pripojim treti bednu, dale nastavim mono v mixu na pocitaci a melo by mi to hrat vsude, ne? Diky moc, jste dobří!

Jarda69
Příspěvky: 1253
Registrován: 24 kvě 2015 21:39
Kontaktovat uživatele:

Re: 3x aktivni repro do PC

Příspěvek od Jarda69 »

Sice tím uplně zmizí výhoda XLR, ale asi víš, proč to tak máš k bednám natažené. Nebo nemají RCA vstup? Cinch.
Na obrázku jsou dva R,L. Co s tím bedna pak dělá? Vyrábí si vlastní mono?

nojmic8
Příspěvky: 5
Registrován: 29 čer 2016 21:33
Kontaktovat uživatele:

Re: 3x aktivni repro do PC

Příspěvek od nojmic8 »

Jarda69 píše:Sice tím uplně zmizí výhoda XLR, ale asi víš, proč to tak máš k bednám natažené. Nebo nemají RCA vstup? Cinch.
Na obrázku jsou dva R,L. Co s tím bedna pak dělá? Vyrábí si vlastní mono?
Jo cinch vstup to ma, nicmene uz tam je natazeny a zalistovany ten xlr kabel po obvodu fitka a redukovan prave na jack 3.5. To zapojeni jsem netvoril ja a pouze se snazim prijit na co nejidealnejsi a zaroven nejekonomictejsi reseni pro majitele.

Jarda69
Příspěvky: 1253
Registrován: 24 kvě 2015 21:39
Kontaktovat uživatele:

Re: 3x aktivni repro do PC

Příspěvek od Jarda69 »

Jo jo. Tak nějak jsem to pochopil, že kabeláž už byla. Díky za upřesnění.

Odpovědět

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 4 hosti