Ahoj, snažil jsem se hledat všude, ale nikde jsem se nedozvěděl odpověd na otázku která mě trápí.
Má absence antiskatingu velký vliv na opotřebení vinylů? Vlastním kompaktní systém s integrovaným gramošasi dual 1222. Momentálně je v servisu na seřízení a bude osazen mm přenoskou Shure s eliptickým hrotem.
http://www.radiomuseum.org/r/weltfunk4_tri_star_70.html
ps: pokud byste mi dokázali poskytnout víc informací o tom co vlastně vlastním budu moc vděčný. Narodil jsem se 9 let po uvedení tohohle kousku na trh a internet je velmi skoupý na informace o tomto konrétním typu zařízení.
Moc vám všem díky za odpověď/i:)
Tomáš
absence antiskatingu
Re: absence antiskatingu
Ahoj,
pokud vím, antiskating je kompenzace dostředivé síly - takže hrot se bude pořád (bez antiskatingu) tlačit na vnitřní stranu drážky, která se bude počtem přehrátí víc a víc opotřebovávat a ty budeš muset dávat balanc víc a víc k jedné straně .... tak to myslím bude
pokud vím, antiskating je kompenzace dostředivé síly - takže hrot se bude pořád (bez antiskatingu) tlačit na vnitřní stranu drážky, která se bude počtem přehrátí víc a víc opotřebovávat a ty budeš muset dávat balanc víc a víc k jedné straně .... tak to myslím bude

Re: absence antiskatingu
myslel jsem si to
Díky za odpověď!!
Díky za odpověď!!