amazon

Dotazy a žádosti o radu co nakoupit, vylepšit, změnit ve vašich sestavách, ...
Odpovědět
Martinp
Kontaktovat uživatele:

amazon

Příspěvek od Martinp »

Našel by se někdo kdo nakupuje na Amazonu a byl mě ochotný koupit jedno CD?
U nás jsem ho nikde nenašel. Jde mě o skladbu od Sarasateho "Zigeunerweisen" nahranou Anne-Sophie Mutter.

http://www.anne-sophie-mutter.de/me_disco.php?rec=27
http://www.amazon.de/gp/product/B000005GLF

winelover
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Re: amazon

Příspěvek od winelover »

Nebyl by to problém, ale počítej s balným a poštovným, takže doromady cca 25EUR. Pokud to vážně budeš chtít tak dej vědět. Jo a zkus se podívat na ebay, tam by to mohlo být levnější.

pasul
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pasul »

Skutečná cena s poštou k nám je 25,34 EUR. Na ebay je nejlevnější nový kousek za 28,32 dolarů. Není to problém objednat. Ale pokud máš banovní kartu a povolené internetové bankovnictví, tak se toho vůbec nemusíš bát. Je to v pohodě. Pokud chceš, tak objednám. Není problém. Ale bude tam navíc pošta ještě k tobě....(Z Amazonu se dá poslat na jinou adresu. Tedy přímo k tobě domů.Na ebay si teď nejsem jistý.)

Aleska
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Aleska »

Na Ebay lze také poslat na jinou adresu než je adresa plátce, ale až se souhlasem prodávajícího, což někdy přináší až nečekané problémy. Mnohdy nechtějí (či nemohou) pochopit, že plátce je třeba z Čech a zásilka má být odeslána do Německa, protože po mnoha špatných zkušenostech mají prostě strach.

sekal

Příspěvek od sekal »

Pokud ti jde jen o tu skladbu Cikánské melodie, tak zde ji máš také a za podstatně nižší cenu.. http://hudba.vltava.cz/produkt=40081483/

Martinp
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Martinp »

To vypadá, že to bude dokonce přesně to CD. Příště musím líp hledat. Dík.

sekal

Příspěvek od sekal »

To CD resp. kompilace není identická, ovšem ta skladba vč. orchestru a dirigenta ano..

Asket
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Asket »

nezapominejte ze neni amazon jako amazon.. tudiz nakup v dane lokalite neplati pro nakup v jine lokalite treba amazon.DE nebo amazon.co.UK ci jinde...

ps EBAY je burza a na to take nezapominejte....ackoliv tam prodavaji kamenne firmy, tak jsou i podvodnici.... s ebay jsem skoncil po te co pro me klienty prisli 3 vypalena cd a dvd ... tak jsem to vzdal a radeji jsem o nic nezadal s omluvou, ze nic nebude, pac prisla kopie.
Navic nakupy z mimoevropskych statu.... se plati clo... ale v tvem pripade je celni v klidu.
No ja vetsinou nakupuji z jpn... dnes uz jen pro sebe, ale driv tomu (rok)... to bylo asi 80 baliku rocne...

pasul
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pasul »

Asket - Absolutně nechápu, co jsi tady tím vlastně chtěl říct. Amazon není Amazon. Amazon je normální eshop jako každý jiný. Nakupuji na Amazonech, Ebay a v Japonsku již pěknou řádku let. Nikdy mě nikdo nepodvedl. Ono taky je třeba vědět jak nakupovat a od koho. Ale zkušenosti ti tady nikdo popisovat nebude. Proč taky. Ale musím říct, že stačí umět hledat a číst. Nic víc není třeba. Trochu trpělivosti a pokud je třeba, tak google translator.

Co se týče cla a DPH, tak to se účtuje při částce vyšší než 150 EUR. U podnikatele to platí i s poštovným a u běžného zákazníka bez poštovného. Výše cla určuje celní úřad a dá se na internetu dohledat. Nevidím v tom problém.

Asket
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Asket »

totiz byl tu dotaz kdo nakupuje na amazonu... a pritom je mnoho eshopu amazonu ruznych statu.... tak jsem reagoval.
A amazon ma take i burzu.. (po sebou pod obchodem) ta sice funguje na zpusobu aukra, tudiz je vice bezpecny
A ebay je jasny....
k memu podvedeni to byli amici a prave z ebay ackoliv meli 99% ohodnoceni....pritom meli 1 spatne hodnoceni jako delsi cas doruceni. a par set OK. Jinak z amazonu by toto neprichazelo ani v uvahu.
to jak nakupujes a co k tomu pouzivas je vec kazdeho... ackoliv ja to jedu bez a nakupy take mam nekolik let, takze chyba nebyla z me strany u ebay pac ctu kdo jaky je.

Donuts
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Donuts »

Dalsi klaun, presne to tu chybelo. Vitej!

Odpovědět