Analogový výstup z CD nefunguje a nejde to opravit
Analogový výstup z CD nefunguje a nejde to opravit
Můžu použít digitální výstup ? Ale nevím, jakým způsobem to zapojit. Díky za radu.
Re: Analogový výstup z CD nefunguje a nejde to opravit
Kabelem do externího DAC převodníku.
Externí DAC nemám, lze použít externí zvukovou kartu, kterou používám při pouštění hudby z počítače?
Ano, to je externí DAC.
DAC je všechno, co umí převádět digitální data na analogová. Digital Analog Converter.
Definuj - nejde to opravit. Co se stalo a proč to nejde opravit? Odešel nějaký SMD šváb převodník?
DAC je všechno, co umí převádět digitální data na analogová. Digital Analog Converter.
Definuj - nejde to opravit. Co se stalo a proč to nejde opravit? Odešel nějaký SMD šváb převodník?
Počítač nemá CD mechaniku?
servis mi sdělil, že jsou vadné obvody a nejsou schopni to opravit, proto uvažuju o výstupu digitálního, ale ještě nevím, jestli ten je v pořádku, mám Marantze zatím v opravě
-
- Kontaktovat uživatele:
No vyjádření servisu je zvláštní. Ale všechno je možné...
jen stručně k závadě: Marantz 17 KI - zvuk jde jen asi na 10% výkonu a prý jsou vadné obvody, jinak načítá a hraje bez závad. Je to servis, která opravuje právě tyhle značky, prý se na to již nic nedá sehnat, je to asi 35 let staré, no a to je vše, co k tomu řekli.
tak už jsem se toho zbavil, člověk, který to koupil si s tím zřejmě poradí.
HDAM moduly...milan5805 píše: ↑13 říj 2022 17:30jen stručně k závadě: Marantz 17 KI - zvuk jde jen asi na 10% výkonu a prý jsou vadné obvody, jinak načítá a hraje bez závad. Je to servis, která opravuje právě tyhle značky, prý se na to již nic nedá sehnat, je to asi 35 let staré, no a to je vše, co k tomu řekli.
Já už jsem ho za pár korun prodal, ted mám CD Tesla 911 z roku 1989 ))).....................no snad nebudu pro smích, ještě u ní namontovat zlacené terminály , nové signální kabely a je to.