AQ Tango 83
-
Mustakrakish
- Kontaktovat uživatele:
AQ Tango 83
Zdravím,
pred dvema mesici jsem koupil na bazaru bedny AQ Tango 83 a az teprve ted jsem je vyzkousel a zjistil ze hraji "divne".
Po rozebrani jsem zjistil, ze je v nich spaleny keramicky odpor.
Psal jsem na servis AQ, ale neozvali se mi.
Nevi (neporadi) nekdo jakou ma hodnotu, ze bych ho vymenil a mel bedny konecne funkcni?
Diky za odpoved.
pred dvema mesici jsem koupil na bazaru bedny AQ Tango 83 a az teprve ted jsem je vyzkousel a zjistil ze hraji "divne".
Po rozebrani jsem zjistil, ze je v nich spaleny keramicky odpor.
Psal jsem na servis AQ, ale neozvali se mi.
Nevi (neporadi) nekdo jakou ma hodnotu, ze bych ho vymenil a mel bedny konecne funkcni?
Diky za odpoved.
Re: AQ Tango 83
Dokazal bys nakreslit schema zapojeni cele bedny? Nemusi byt odborne s presnymi znaky. Jen aby tam byl popis, co je odpor, kondik, civka a repro.
Pokud prectes hodnoty tak i s tim. Pokud tohle nekdo spalil, tak nejspis dostal i reproduktor.
Hodnota bude asi citelna ve druhe bedne.
Nekdo se toho zbavil, protoze asi zmeril, ze je reproduktor v haji a oprava se nevyplati.
Pokud prectes hodnoty tak i s tim. Pokud tohle nekdo spalil, tak nejspis dostal i reproduktor.
Hodnota bude asi citelna ve druhe bedne.
Nekdo se toho zbavil, protoze asi zmeril, ze je reproduktor v haji a oprava se nevyplati.
-
Mustakrakish
- Kontaktovat uživatele:
Ten odpor je spaleny v obou bednach, proto ty prvni dve fotky.
Repro vypada v poradku, po samostatnem pripojeni hraje normalne. Zkreslit to bohuzel nedovedu ale vyfotil jsem to lepe.
Repro vypada v poradku, po samostatnem pripojeni hraje normalne. Zkreslit to bohuzel nedovedu ale vyfotil jsem to lepe.
Zkreslit na papir jak to vede ze svorek na odpory a kondiky a jak to pak vede na reproduktory?
Nebo vyfot, jak jdou dráty na svorky a jak na reproduktory.
Zkus poslechnout, jestli hrajou výškové repro.
Nebo vyfot, jak jdou dráty na svorky a jak na reproduktory.
Zkus poslechnout, jestli hrajou výškové repro.
Dej ucho k vyskaci, jestli taky hraje.
Hele Jardo. má to cenu? Ta bedna,jak píšou, má vyhybku 6dB na oktávu,tak to nejspíš bude,díky kondíkům,ta výšková větev a ty odpory asi budou odporový dělič.,čili by to chtělo znát citlivost obou měničů,jinak je to věštění.Nebo kdyby alespoň odkryl tu cudně zakrytou hodnotu toho nepoškozenýho odporu a tu druhou zjistit z druhý bedny
Ono to právě shořelo v obou bednach. Asi kmital zesilovač? Oprava se nevyplatí, proto to šlo do bazaru, jako "první majitel, málo jeté" 
-
Mustakrakish
- Kontaktovat uživatele:
Presne "prvni majitel, malo hrane"
Vyskovy i basovy jede normalne.
zapojeni viz foto zhora zleva - Vyskovy 3. cerny 4. bily ..... basovy 1. cerny, 3. bily
hodnota prvniho nespaleneho odporu na fotce
Vyskovy i basovy jede normalne.
zapojeni viz foto zhora zleva - Vyskovy 3. cerny 4. bily ..... basovy 1. cerny, 3. bily
hodnota prvniho nespaleneho odporu na fotce
Tipl bych si, že víc než 10 (15) Ohm tam nebude. Když ten shořelý přemostíš drátem, bude výškáč asi hodně nahlas. Pak odhadovat podle ucha.
-
Mustakrakish
- Kontaktovat uživatele:
aktualizace: nahradil jsem ten spaleny odpor viz. foto a zda se ze repro funguje jak ma (obe dve bedny)
Zkus dat jeste jeden 10R k tomu 10R stejne jako jsou ty kondiky, aby byly vedle sebe a spojeny.
Ten reproduktor hral jeste pred zamontovanim toho 10R?
Ten reproduktor hral jeste pred zamontovanim toho 10R?
Ale to bude hodnota těch dvou paralelně zapojených rezistorů 0,2 Ohmu,to mi vychází pří 8 ohm repráku zatlumení -1,11dB,to je dost málo.Lepší by byl odpor 1 Ohm,zatlumení pak bude cca -4,51dB při rozumné rezistenci
To bylo na mě? Mně to vychází jako 5R do serie s asi 8R repro + 1R8 co to pořádně zatlumí. Treba mají dovolenou a pošlou mu přesnou hodnotu. Sem linej to pocitat tu delicku 
Asi možna tak nejak. Mozna je tam 4 vyskac a je to cele jinak.

Asi možna tak nejak. Mozna je tam 4 vyskac a je to cele jinak.

Jo,já sem blbej,máš pravdu,5 ohmů,ale mě tady v prográmku boxim(Visaton) výchází potom pří 8 Ohm vejškáči zatlumení 12 dB,ale asi nejlepší by bylo do AQ zavolat,ne e-maily kašlou.Minulej tejden jsem tam psal,nic,potom volal kvůli Pro-jectu,nakonec to z nich vylezlo. 
Nebolo by efektivnejsie pri tejto “kvalite” a cene bedni si skor za cas co tomu clovek venuje si zarobit/privyrobit? Predpokladam ze nakupna cena bola niekde pod 80,- Eur za par bedni, kedze nove stoja na putle cca 170,- Eur