Audio do obýváku film+hudba

Dotazy a žádosti o radu co nakoupit, vylepšit, změnit ve vašich sestavách, ...
Odpovědět
SuperDobrak
Kontaktovat uživatele:

Audio do obýváku film+hudba

Příspěvek od SuperDobrak »

Ahoj,

zařizuji obývák cca 30m2 a rád bych nějaký systém na film + hudba z telefonu, notasu. Něco jsem přečetl a z mého původního plánu koupit soundbar LG SK8 to trochu přešlo na Reciver. (ješte si nejsem jistý :D, resp jestli mi doma projde repro)

Rád bych vás požádal o radu, mám možnost se dostat k Pioneer VSX-529-K ale bez repráku. Má tento reciver ještě smysl a popřípadě jaké reprp + woofer k němu koupit (cena cca do 8k za repro)

SuperDobrak
Kontaktovat uživatele:

Re: Audio do obýváku film+hudba

nebo co třeba tohle? Sony BDV-E4100

SuperDobrak
Kontaktovat uživatele:

nebo tohle? AQ M24BT

marvinnrv
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od marvinnrv »

Pokud máš možnost a prostor, tak receiver s min. 5.0 zapojením bude vždy 100x lepší než samotný soudbar.
Nevím a neznám tvoje nároky na kvalitu reprodukce, požadavky na vstupy receiveru nebo dalších vychytávek co by měl tvůj stroj umět. Pokud ale nejsi náročný posluchač a k AVR budeš mit připojenou pouze TV, SAT, DVD atd. tak by měl Pioneer VSX-529-K postačit.

K tomu setu repro, asi bych k takovému receiveru nebral nějakej plastovej low-end set, ale pořídil minimálně něco trochu lepšího co bude alespoň ve dřevěné ozcvučnici. Jinak budeš zbytečně degradovat potencial toho AVRka. Pokud pořídíš v té sestavě slušnější přední sloupy, obejdeš se případně i bez subwooferu. Jestli však si omezen prostorem pro reprosoustavy, nebo omezen benevolencí drahé polovičky, tak i ten nadhozený set od Sony bude lepší než soundbar, minimálně co se týče prostorového zvuku.

AQ M24BT - tuto vsuvku jsem moc nepochopil, k receiveru to neni a opačně k tomu nepotřebuješ receiver.

Odpovědět