Audio physic Spark nebo Xavian XN piccola?

Dotazy a žádosti o radu co nakoupit, vylepšit, změnit ve vašich sestavách, ...
Odpovědět
mastitch
Kontaktovat uživatele:

Audio physic Spark nebo Xavian XN piccola?

Příspěvek od mastitch »

Zdravím všechny
potřeboval bych poradit. Chci koupit nové bedny a mám ve výběru Spark mk II a Piccola,- za téměř stejnou cenu. Má někdo osobní zkušenost? Které spíš? Pojedu je i poslechnout, ale rád bych znal další názor...
Jinak teď mám Onkyo tx Sr 606 a je mi jasné, že bude potřeba upgrade.
Děkuji

koudy42
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Re: Audio physic Spark nebo Xavian XN piccola?

Příspěvek od koudy42 »

Nepíšeš co posloucháš ani jaká je místnost atd. Neznám AP, ale Xavian Piccola jsou hodně povedené sloupky co zvládnou různé žánry. Ovšem s tím AVR co máš je až OSTUDA obojí repro připojovat a raději bych dle preferencí pořídil v první řadě zesilovač! Zdejší člen Horal by ti poreferoval, má(měl?) 2 vymazlené sestavy k Piccolám a každá vynikala něčím jiným.

mastitch
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mastitch »

Poslech spíš jazz a tak...
Místnost cca 30m2, ale podkroví a výklenky...Jinak vím a bude to další krok, ale je to nabídka, která se neodmítá.
Co by jste mi k nim (piccola) doporučili za zesík?
Děkuji

koudy42
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od koudy42 »

Těžko radit, každý má jiné uši, slyšel jsem je s Primare I32 a pouštěl snad všechny možné žánry, tato kombinace se mi tehdy líbila. Pak na návštěvě u zmíněného zdejšího člena na dělenci Luxman C02/M02, tam měly takový pohodový vřelejší projev s měkčím basem, to by mohlo být to pravé na jazz. Je to samozřejmě věc vkusu, financí a také zbytku poslechového řetězce *thumbs up* .

Odpovědět