Audiofilni prenosny CD prehravac

Dotazy a žádosti o radu co nakoupit, vylepšit, změnit ve vašich sestavách, ...
Odpovědět
vadik
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Audiofilni prenosny CD prehravac

Příspěvek od vadik »

Znate nekdo opravdu dobry audiofilni prenosny CD prehravac? Jde mi pouze o kvalitu hudby. Funkce, vydrz baterie, podporovane formaty me nezajimaji - to znamena radio, MP3 atd. nemusi mit. Co musi: hrat... skvele, podpora CD-RW by nebylo od veci... to je snad vsechno, co pozaduji. Prosim o typy. Zatim vim o jednom - Panasonic SL-CT730. Nevadi, pokud se nektere modely uz nevyrabi, ja uz to nejak sezenu ;)

vadik
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Re: Audiofilni prenosny CD prehravac

Příspěvek od vadik »

dalsi tip - Sony D-EJ100. Mate nekdo zkusenosti s temito discmany?

jaro
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od jaro »

Znate nekdo opravdu dobry audiofilni prenosny CD prehravac? Jde mi pouze o kvalitu hudby. Funkce, vydrz baterie, podporovane formaty me nezajimaji - to znamena radio, MP3 atd. nemusi mit. Co musi: hrat... skvele, podpora CD-RW by nebylo od veci... to je snad vsechno, co pozaduji. Prosim o typy. Zatim vim o jednom - Panasonic SL-CT730. Nevadi, pokud se nektere modely uz nevyrabi, ja uz to nejak sezenu

tak to je sila, k tomu už fakt nie je čo dodať :lol:

...

vadik
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od vadik »

Hudbu mam rad i na cestach ale MP3 proste nechci...

Rowing
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Rowing »

Já mám Panasonic SL-CT810. Je to super stroj a dokonce má i optický výstup, takže se dá použít jako transport s DACem.
Jsem s ním naprosto spokojen.

peeeteer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od peeeteer »

Zdravím,
ke dlouhé spokojenosti užívám jako přenosný CD player Iriver IMP-550. Pro nedůvěřivce ve východní techniku ( výrobce sídlí v korejském Soulu ) musím říct, že jde o kvalitní přístroj s kvalitním zvukem. Už základní balení obsahuje značkové špuntíky Sennheiser. Dále stojí za zmínku jeho slim provední, kovový vrchní kryt a uživatelské rozhraní, které je přístupné přes modře podsvícený dispel na dálkovém ovládání. Navíc firmware jde snadnou cestou alktualizovat. No a co mně především dostalo je zcela jednoduchý, leč atraktivní design v černo-stříbrném provední. V testu přenosných playerů porazil dle Sterea a Videa (na číslo si už nevzpomenu ) i souputníky celosvětově uznávaných značek jako je SONY, Panasonic...atd. Jediným záporem je, že bez dálkového ovládání nic nepustíte - na přístroji krom šoupátka na otvírání není žádný ovládací prvek.
Nějaká rezence se najde třeba zde:
http://mag.repro.cz/view.php?cisloclanku=2003072601
Fotečka zde :
Obrázek
Ještě bych zmínil link výstup.

Odpovědět