Audiolab 8000s

Dotazy a žádosti o radu co nakoupit, vylepšit, změnit ve vašich sestavách, ...
Odpovědět
hifiredy
Kontaktovat uživatele:

Audiolab 8000s

Příspěvek od hifiredy »

Naskytla se mně příležitost pořídit zesilovač Audiolab 8000s. Bohužel bez možnosti předchozího zapojení a vyzkoušení s mojí stávající aparaturou. Máte někdo prosím zkušenosti s tímto zesilovačem? Tušíte,jak by mohl hrát?
Hodlám jej propojit s CD Pioneer PD - S06 a repro Canton CT 720 DC.
Doteď jsem používal zesilovač Marantz PM 7000 a s celkovým zvukem jsem byl spokojen.Akustickou,jazzovou a vážnou hudbu zvládala sestava hodně dobře.V některých pasážích metalové hudby byl zvuk ovšem příliš agresivní,vlastně jsem z tohoto důvodu některá oblíbená CD ani neposlouchal.Např.Tool-Lateralus nebo Metallica-St.Anger.
Od nového zesilovače si slibuji jednak celkový zvukový posun a pak přednes,který nebude tolik agresivní.
Co myslíte?
Děkuji za názory.

lubin
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Re: Audiolab 8000s

Příspěvek od lubin »

Takhle přece nic nezjistíš. Jediné, co Ti kdo může napsat a bude pravda, tak to, že to bude hrát jinak. Vliv místnosti, kabeláže a Tvůj osobní vkus je něco, co nikdo nemůže dát do rovnice...
Zbývá buď vyzkoušet, nebo nekupovat. To je můj názor, byť Ti nepomohl, protože to všechno minimálně tušíš, ale spíše to musíš vědět sám. Každopádně přeju dobrou volbu...

hifiredy
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od hifiredy »

Rozhodl jsem se nekupovat a počkat na příležitost, kdy budu mít možnost klidného poslechu a především srovnání se stávajícím zesilovačem.
Dík za názor.

tujatuja
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od tujatuja »

hifiredy píše:Rozhodl jsem se nekupovat a počkat na příležitost, kdy budu mít možnost klidného poslechu a především srovnání se stávajícím zesilovačem.
Dík za názor.
Správné rozhodnutí.

Odpovědět