Audionet Pre I schéma zapojení
Audionet Pre I schéma zapojení
Nemáte někdo náhodou možnost sehnat schéma zapojení předzesilovače Audionet Pre I? Psal jsem do Audionetu, ale hodili na mne bobek.
Jde o to, že ho chci opravit a asi se v něm někdo už vrtal. Opravář potřebuje originál schéma, ať to může porovnat se skutečností. Pan Google mi taky moc nepomohl. Díky za případnou pomoc. 
Re: Audionet Pre I schéma zapojení
Pomoc je jednoduchá. Schéma je nemyslitelné sehnat. Zabalit a poslat výrobci přímo do Bochumi. Jinak si myslím, že to bude problém. Ještě možná pan majitel RPaudio by mohl pomoci. Ale výrobce je blízko a tak si myslím, že servisní středisko se neřeší v tomto případě. Můj názor.
Na takové informace neexistuje žádný nárok.
Někteří výrobci prodávají na některé přístroje servisní manuály se schématy, jiní ne, zejména pokud nechtějí pustit know-how.
Někteří výrobci prodávají na některé přístroje servisní manuály se schématy, jiní ne, zejména pokud nechtějí pustit know-how.
Pavel Macura Audio
OT:
třebas Bryston má schémata přímo a webu. resp. do nedávna měl, teď se situace může lišit. Mám to odsud stažené a zdarma
Ještě jednou sorry za OT.
třebas Bryston má schémata přímo a webu. resp. do nedávna měl, teď se situace může lišit. Mám to odsud stažené a zdarma
Ještě jednou sorry za OT.
To ale vůbec nic neznamená, a o Brystonu a dostupnosti starších schémat na webu víme 10 let. Některé firmy je poskytují volně, některé za úplatu ve formě servisního manuálu a jiné vůbec. To je realita a schéma si nelze vynucovat, je součásti know-how a je na majiteli know-how, jak si je cení.
Pavel Macura Audio
nicméně pro majitele přístroje - máš jenom 2 cesty:
1. tu co ti radil pašul - tedy poslat to do Reichu
2. sehnat jinýho servisáka , takového co si s tím poradí i tak...
1. tu co ti radil pašul - tedy poslat to do Reichu
2. sehnat jinýho servisáka , takového co si s tím poradí i tak...
Já si na to nárok nedělám. Je mi jasné, že je to na libovůli výrobce. Třeba na moje Parasoundy mi poslali schémata zapojení bez problémů za cca 2 dny. Jsem doufal, že třeba někdo bude mít. 
I na Audio Research je myslitelné sehnat servisní manuál přímo od distributora. Nechápu, proč to dělají, ale příjemné to je. Bude zajímavé vědět, co Audionet. Já jsem pro své AR přímo napsal co a proč potřebuju, ale poslali přímo celý schéma. Ke koncáku je to dokonce přímo součástí návodu k obsluze. Pokud někdo nakupuje z druhé ruky, je zajímavá i takováto politika výrobce.