Ano či ne ...
Aurum cantus
Aurum cantus
Aurum cantus Co na ně říkáte ??
Ano či ne ...
Ano či ne ...
Re: Aurum cantus
Po niekolkych rokoch spolunazivania s V8F mozem povedat iba jednoznacne ano. Pomer zvuk/prevedenie vs. cena su top. Ich paskove menice vsak nemusia lahodit kazdemu.
- PavelDosko
- Kontaktovat uživatele:
- Vybavení
auto Skoda ... co na ne rikate ? vzdy je to o konkretnim modelu, prece ... doma hraju na AC V8F a nic mne nenuti je menit
BTW AC zde maji vlastni vlakno, kde najdes vice reakci. Zbytecne fraseni dalsim vlaknem.
Jezdím ke kamarádovi na poslech Primare i22+AC M 103. Velice příjemný poslech, moc se mi to líbí. 
Zcela jistě ano.
Už i ty nejlevnější modely jsou OK, provedení naprosto precizní. Páskáč je výborný a s tou směrovostí to není tak horký. Ale je fakt, že než klasická kalota, tak jistě je směrovější. Ale pokud posloucháš, tedy opravdu posloucháš, tak se nějak extra nehýbeš,ne?
Už i ty nejlevnější modely jsou OK, provedení naprosto precizní. Páskáč je výborný a s tou směrovostí to není tak horký. Ale je fakt, že než klasická kalota, tak jistě je směrovější. Ale pokud posloucháš, tedy opravdu posloucháš, tak se nějak extra nehýbeš,ne?
- PavelDosko
- Kontaktovat uživatele:
- Vybavení
no vidis a v tom mojem hangaru se vsichni divi, ze to hraje vyborne at sedi kde sedi ...
- PavelDosko
- Kontaktovat uživatele:
- Vybavení
p.s.Vyblizi ... kolik AC jsi realne slysel ?
půl metru může být ve stupních dost velkej odklon, záleží přece i na rozteči soustav...nicméně páskáče směrují vždy více než kaloty, ale jedná se spíše o vertikální směrovost. Osobně jsem si na pásek zvykl tak, že bych kalotu už asi nechtěl. Rychlost, znělost a přesnost...pokud je pásek udělanej dobře a konkrétně u V8F je famózní!!!
Ta "brutální směrovost" neodpovídá mé zkušenosti s AC ani s páskovými repráky obecně... možná vliv odlišné akustiky místnosti???
Potvrzuji totéž, hodně dělá určitě rozestavení v místnosti, každopádně to není ala -3dB Vyblize a být přikovány na místě. páskáče a lampy 4ever
.
S páskáči je to moje druhá zkušenost, první Dynavoice df6 a nyní Quadral vulkan. Pro mé ucho je to přijatelnější, jemnější podání ale né každý to preferuje.
- PítrsPraha
- Kontaktovat uživatele:
- Vybavení
To je zase výplod...
Přidávám se ke zkušené většině: z mých poslechů různých páskáčů vyplývá, že mají většinou celkově trochu užší směrovost než kalota v podobném uspořádání, ale výrazně větší vliv než typ výškáče má jeho konkrétní implementace v konkrétních bednách. O nějaké brutální směrovosti obecně mluvit nelze.
Petře Zlatníku, hifi opravdu není tvůj obor, zůstaň u poslechu přenosných bluetooth repráčků ve vaně.
Páskáče jsem slyšel, U Pavla a Davida a tak mě to chytlo,že jsem si aspoň trochu udělal radost a koupil Dynavoice dm-6 .Musím říci ,že mě uchvátily. Ty výšky jsou jiné, takové přirozené . O mě je znát, že výšky miluji.