Aurum cantus

Dotazy a žádosti o radu co nakoupit, vylepšit, změnit ve vašich sestavách, ...
Jarda66
Kontaktovat uživatele:

Aurum cantus

Příspěvek od Jarda66 »

Aurum cantus Co na ně říkáte ??
Ano či ne ... 8-)

Binko
Kontaktovat uživatele:

Re: Aurum cantus

Příspěvek od Binko »

Po niekolkych rokoch spolunazivania s V8F mozem povedat iba jednoznacne ano. Pomer zvuk/prevedenie vs. cena su top. Ich paskove menice vsak nemusia lahodit kazdemu.

PavelDosko
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od PavelDosko »

auto Skoda ... co na ne rikate ? vzdy je to o konkretnim modelu, prece ... doma hraju na AC V8F a nic mne nenuti je menit

koudy42
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od koudy42 »

BTW AC zde maji vlastni vlakno, kde najdes vice reakci. Zbytecne fraseni dalsim vlaknem.

Vyblíz
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vyblíz »

Jarda66 píše:
28 dub 2019 07:23
Ano či ne ... 8-)
Pokud sedíš při poslechu přikovanej, tak ano. Pokud se hejbeš, tak ne, AC páskáče. ale i obecně, jsou brutálně směrové, stačí půl metru a máš klidně -3 dB

Leony5
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od Leony5 »

Jezdím ke kamarádovi na poslech Primare i22+AC M 103. Velice příjemný poslech, moc se mi to líbí. *palec*

bryston
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od bryston »

Zcela jistě ano.
Už i ty nejlevnější modely jsou OK, provedení naprosto precizní. Páskáč je výborný a s tou směrovostí to není tak horký. Ale je fakt, že než klasická kalota, tak jistě je směrovější. Ale pokud posloucháš, tedy opravdu posloucháš, tak se nějak extra nehýbeš,ne?

PavelDosko
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Vyblíz píše:
28 dub 2019 13:23
Jarda66 píše:
Ano či ne ... 8-)
Pokud sedíš při poslechu přikovanej, tak ano. Pokud se hejbeš, tak ne, AC páskáče. ale i obecně, jsou brutálně směrové, stačí půl metru a máš klidně -3 dB
no vidis a v tom mojem hangaru se vsichni divi, ze to hraje vyborne at sedi kde sedi ...

PavelDosko
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

p.s.Vyblizi ... kolik AC jsi realne slysel ?

lubin
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od lubin »

Vyblíz píše:
Jarda66 píše:
Ano či ne ... 8-)
půl metru může být ve stupních dost velkej odklon, záleží přece i na rozteči soustav...nicméně páskáče směrují vždy více než kaloty, ale jedná se spíše o vertikální směrovost. Osobně jsem si na pásek zvykl tak, že bych kalotu už asi nechtěl. Rychlost, znělost a přesnost...pokud je pásek udělanej dobře a konkrétně u V8F je famózní!!!

Borek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Borek »

Ta "brutální směrovost" neodpovídá mé zkušenosti s AC ani s páskovými repráky obecně... možná vliv odlišné akustiky místnosti???

koudy42
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od koudy42 »

Potvrzuji totéž, hodně dělá určitě rozestavení v místnosti, každopádně to není ala -3dB Vyblize a být přikovány na místě. páskáče a lampy 4ever ;).

Leony5
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od Leony5 »

S páskáči je to moje druhá zkušenost, první Dynavoice df6 a nyní Quadral vulkan. Pro mé ucho je to přijatelnější, jemnější podání ale né každý to preferuje.

PítrsPraha
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od PítrsPraha »

Vyblíz píše:
AC páskáče. ale i obecně, jsou brutálně směrové, stačí půl metru a máš klidně -3 dB
To je zase výplod... :-D. Bez udání rozteče, poslechové vzdálenosti a metodiky měření, ze kterého vyšlo oněch -3 dB, je to bezobsažná informace. Při nevhodném nastavení platí ty -3 dB při pohybu o půl metru i pro drtivou většinu (ne-li všechny) kaloty.

Přidávám se ke zkušené většině: z mých poslechů různých páskáčů vyplývá, že mají většinou celkově trochu užší směrovost než kalota v podobném uspořádání, ale výrazně větší vliv než typ výškáče má jeho konkrétní implementace v konkrétních bednách. O nějaké brutální směrovosti obecně mluvit nelze.

Petře Zlatníku, hifi opravdu není tvůj obor, zůstaň u poslechu přenosných bluetooth repráčků ve vaně.

daliborr
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od daliborr »

Páskáče jsem slyšel, U Pavla a Davida a tak mě to chytlo,že jsem si aspoň trochu udělal radost a koupil Dynavoice dm-6 .Musím říci ,že mě uchvátily. Ty výšky jsou jiné, takové přirozené . O mě je znát, že výšky miluji. *2thumbsup*

Odpovědět