zatím jen tak sonduju terén, koukám po nabídkách bazaru a chtěl bych popostrčit, po čem se mám koukat.
Jako první " lepší"

Jenomže s jídlem roste chuť, tak jsem si pořídil i separátní stereo (integráč od Rotela), sluchátka + DAC, to poslouchám u PC.
No a vyskytl se problém, ta Yamaha nějak nestíhá....
Primárně je používaná na ozvučení TV (satelit,KODI)- tam je to vcelku v pohodě, ale když si chci poslechnout muziku ve stereu, tak je to na dámský orgán.
Co hledám: AVR co zahraje slušně i ve stereu -není to na soustředěný poslech, budu ho poslouchat při pohybu po domě, uvítal bych i trochu slušný výkon ( bohužel jsem si pozdě vygůglil reálné parametry té mé Yamahy- oproti papírovým 5x115 W reálně 5x 45 W), aby se to dalo poslouchat i trochu na vyšší hlasitost (při zachování kvality)- sousedi mají hrozně uřvanýho parchanta, a když sedím na terase, tak ho potřebuju něčím přehlušit.
Nepotřebuji takový ty moderní fičury jako je Dolby Atmos, upscaling 4K, wifi , připojení k internetu (na to mám mini PC Minix, přes něj jedu internet radia, Spotifly), co bych uvítal, ale není podmínkou je HDMI a aby to bylo černý- manželka....

Díky
Brrouk
P.S. výhledový limit je cca 10-15 tisíc, samozřejmě bazar.