Vybírám ze starších recieveru..a to k poslechu domácího kina..Chtel bych knim pak jednou koupit repro B&W.(Starsi model)
Rozhoduju se mezi
Yamaha DsP -Ax761 muzu mit za 6 tisíc Kč
Denon Avr-1911 6000kč
Yamaha Dsp - A1. 7500Kč
Jeste se chci zeptat jaky je rozdil,(praktickej) Kdyz povedu zvuk optikou nebo Hdmi ?
Predem děkuji za vaši rychlou reakci..Popřípadě mi doporučte jiny reciever staršího data..Ale upřednostňují tyto..
Av Reciever jaky vybrat??Pomozte!!
Re: Av Reciever jaky vybrat??Pomozte!!
z vymenovaných receivrov ani jeden nebude na hudbu dobrá voľba a prehraje ho akýkoľvek stereo zosík.
na hifibazare je teraz DENON AVR-3805 za zaujímavú cenu, 17kilový macek ocenený eisou ako avr roka.. to by mohlo už i hrať.

http://www.prisjakt.nu/produkt.php?g=12788
na hifibazare je teraz DENON AVR-3805 za zaujímavú cenu, 17kilový macek ocenený eisou ako avr roka.. to by mohlo už i hrať.

http://www.prisjakt.nu/produkt.php?g=12788
Re: Av Reciever jaky vybrat??Pomozte!!
Tak ja by som rozhodne odporucal tu YAMAHU DSP A1. A urcite to nebude ani sklamanie pri pocuvani hudby.
Naviac ak si fanda multikanalu YAMAHA ma nepreberne mnozstvo rezimov simulujucich rozne priestori atd.
Aby to neznelo ze placam do vetra, tak mal som doma YAMAHA RXV396, ONKYO 585, Harman K.645, MARANTZ 7001 no a skoncil som pri YAMAHA 3800.
Ta A1 ma vsetko co potrebujes. Nejake HDMI neries, na prenos DTS ci DD pouzijes koax.
No a za novsimi formatmi ako DD true a DTS master a pod sa v tychto cenach nehrn.
Tak isto automaticka kalibracia nieje ziaden zazrak, ak zakupis repro z jednej modelovej rady nieje problem to nastavit k spokojnosti.
Tolko moj nazor.
Naviac ak si fanda multikanalu YAMAHA ma nepreberne mnozstvo rezimov simulujucich rozne priestori atd.
Aby to neznelo ze placam do vetra, tak mal som doma YAMAHA RXV396, ONKYO 585, Harman K.645, MARANTZ 7001 no a skoncil som pri YAMAHA 3800.
Ta A1 ma vsetko co potrebujes. Nejake HDMI neries, na prenos DTS ci DD pouzijes koax.
No a za novsimi formatmi ako DD true a DTS master a pod sa v tychto cenach nehrn.
Tak isto automaticka kalibracia nieje ziaden zazrak, ak zakupis repro z jednej modelovej rady nieje problem to nastavit k spokojnosti.
Tolko moj nazor.