Beolab 8000

Dotazy a žádosti o radu co nakoupit, vylepšit, změnit ve vašich sestavách, ...
Odpovědět
Lukes77
Kontaktovat uživatele:

Beolab 8000

Příspěvek od Lukes77 »

Dobrý den
Předem mě Omluvte mě za absolutní neznalost audio techniky. budu vděčný za radu komentář názor.
Zvažuju koupi výše zmíněných starších reproduktorů. vysledoval jsem že je nutné pro připojení hudby přes WiFi použít AirPort expres pomocí kterého budu streamovat hudbu přes 3,5jacka do reproduktorů. Co ale netuším je jak připojím televizi tak abych nemusel přepojovat kabely mezi AirPort expres/beolab nebo TV/beolab podle toho zda budu chtít sledovat TV nebo poslouchat hudbu z jiného zdroje. Předpokládám že i z TV budu přenášet zvuk pomocí jacku? Nebo ne?
Děkuji moc za reakci

macher
Kontaktovat uživatele:

Re: Beolab 8000

Příspěvek od macher »

A nechces si namisto teto predrazene tragedie koupit neco lepsiho? Ma to design a to je asi tak vsechno...

Ano, bohuzel jsem mel tu smutnou zkusenost to slyset “hrat”.

Lukes77
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lukes77 »

Já nevím jestli ocením něco lepšího :) jestli poznám rozdíl. Teda všechno asi bude lepší než repro v TV. :) jo jsem úplný amatér :) ten design se mně opravdu líbí od bang a olufsen mám malý beoplay A2 a jsem s kvalitou přenosu spokojený tak jsem si myslel že budu i tady u beolab navíc design je opravdu a1 a rozměry vyhovují prostoru který mám....

macher
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od macher »

Neboj, rozdil poznas:-) Ale pokud neresis zvuk, tak je to jedno...

Lukes77
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lukes77 »

Tak to bude ještě složitější... :) byl jsem přesvědčený že připojím TV s repro pomocí 3,5jacka. Ten ale televize nemá digitální audio výstup.... to už je úplně mimo mé chápání jak to tedy propojím s beolaby?

Lukes77
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lukes77 »

macher píše:
08 led 2021 22:09
Neboj, rozdil poznas:-) Ale pokud neresis zvuk, tak je to jedno...
Ale jo řeším, tak mně prosím doporuč podle tebe kvalitnější s podobnými proporcemi na repro krabicových rozměrů (a asi si dovedu představit že z prostornějších reproduktorů dostanu lepší zvuk) bohužel nemám prostor...

macher
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od macher »

Velikost mistnosti? Kolik prostoru na repro? Jaka aparatura?

Lukes77
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lukes77 »

Pokud víš jak to propojit tak mi prosím tě poraď nechci tady s tebou řešit jestli mám stěny zděné nebo sdk nebo jestli na podlaze není lepší vyměnit povrch za jinou tvrdost dřeva

Děkuji

Odpovědět