Bluray Oppo BDP 103D vs Pioneer BDP LX58

Dotazy a žádosti o radu co nakoupit, vylepšit, změnit ve vašich sestavách, ...
Odpovědět
tomas1
Kontaktovat uživatele:

Bluray Oppo BDP 103D vs Pioneer BDP LX58

Příspěvek od tomas1 »

Ahojte,
chcel by som sa spýtať na názor, ktorý z týchto dvoch BD zobrať, viem že Pioneer je celkom novinka a asi s ním nebude veľa reálnych skúsenosti. Pre Pioneer lx58 hovorí o 200€ nižšia cena proti zas že nevie smb/cifs len dlna (aspoň v špecifikáciách nie je uvedená), niekedy si zo siete pozriem nejaký film, prípadne pustím hudbu ale takto by to mohlo ísť len cez dlna čo nie je ideál.
Myslím že na avforums.com niekto písal (subjektívny názor) že Pioneer LX58 má určite lepšie video aj audio oproti Oppo 103EU, ale nevie to porovnať s verziou 103D, takže ak sa niekto nájde, kto by mi vedel poradiť určite by som to ocenil.
Inak ak má niekto Oppo vie mi povedať či zvláda prehrávať .flac po trackoch cez cue sheet (jeden flac file pre cely album), a tiež či sa dá spraviť playlist len z niektorých piesní takéhoto albumu.
Ešte otázka na záver, prečo sa výrobcovia bránia implementovať aj smb podporu do svojich prehrávačov, použitý HW by bol určite dostatočný, lebo ak to tam nie je hneď nebudem si robiť ilúzie že updateom FW sa niečo zmení.
Ďakujem za všetky názory a postrehy.

Odpovědět