Bose accoustimass 5 III.

Dotazy a žádosti o radu co nakoupit, vylepšit, změnit ve vašich sestavách, ...
Odpovědět
s101s
Kontaktovat uživatele:

Bose accoustimass 5 III.

Příspěvek od s101s »

Čau Borci.

Jeden blbec mi dluží peníze a nemůžu to z něj dostat, aby si něco stáhnul, nabízí mi "nový" Bose accoustimass 5, zabalený, v bílé barvě.

Poslal fotky, v neděli si pro to jedu. No a teď přemejšlim, co s tím. Jsem uplnej jantar a nevyznám se. Použil jsem google, ale moc z toho nejsem chytrej a přemejšlim, co s tím.

Buď to poslat na bazar a odečíst mu z dluhu to, za co to střelim nebo to doma "nějak" využít. Nejsem nějakej extra nadšenec, mám jen noťas, TV a žádnou soustavu.

Poradíte, co bych musel koupit, abych to nějak využil? Na co si dávat pozor, abych něco nekoupil a pak nezjistil, že to nepřipojim *hura* jaká je možnost to třeba "nějak" připojit k TV? Mám obyč LG za 15k

Pochopil jsem z google recenzí, že to je nějak komplikovaný a podporuje to zase jen Bose. Takže asi nějakej soundbar Bose z x tisíc..
IMG_20240723_130320.jpg
IMG_20240723_130309.jpg

Jarda69
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Re: Bose accoustimass 5 III.

Příspěvek od Jarda69 »

Nechal bych to na něm ať to proda a da ti penize. Za kolik to může prodat? Za 2500.- a bude to nějakou dobu trvat?
Na provoz by ti měl stačit stereo zesilovač. Měly by to být pasivní bedny s vyhybkou v basové bedně. Sub+2x satelit

Odpovědět