Můj dotaz amatéra, který rád poslouchá kvalitní hudbu, bude směřovat ke značce Bose, kterou jsme mezi Vámi zatím v různých vláknech ještě nenašel, takže předpokládám, že tuto značku asi moc nepreferujete a raději se uchýlíte k finančně náročnějším značkám a sestavám. Momentálně jsem v USA a mám (zatím teoretickou) možnost koupit si Music Wave System. Pokud byste náhodou nevěděli, jedná se o malý komplet s tunerem a cd o velikosti cca 40x40 cm s nádherným zvukem na tak malou věc. Můj problém v tuto chvíli (jak jistě už tušíte) je, napájení.... US 110V~ a 50/60 hz. Koukal jsme se na různá vlákna, co se týkají tranzistorů a praček, a čehosi ještě, ale protože jsem v tomto směru naprostý amatér tak je to pro mě všechny tyhle pojmy španělská vesnice. Je tu možnost, že bych si zde tuhle malou věcičku pořídil a poslouchal u nás v ČR stejně kvalitní zvuk jako když si to pustím zde?? Vím že by bylo lepší se asi US zásuvkám vyhýbat, ale jelikož je cena za kterou to zde můžu pořídit je poloviční jak v ČR, tak je tato možnost koupě velice lukrativní a rád bych jí využil samozřejmě ne na úkor zvuku. Takže pokud máte někdo podobnou zkušenost, budu vděčný za pomoc, protože při chatu s poradcem od Bose mi bylo řečeno, že bych si ho měl pořídit u nás s našimi 240V, že transformátor by na to mohl mýt nějaký neblahý vliv či co... popřípadě jak moc složité by bylo vyměnit stávající USA zdroj z přístroje a nahradit to 240 voltovým??
takže ještě jednou děkuji za pomoc... a ať Vám to hraje