Dobrý den
Mám výše uvedený převodník propojený s netbookem přes usb kabel. Stává se mi většinou po zapnutí, že mi vypadává pravý kanál. Po nějaké době to přestane a hraje normálně. Zkoušel jsem několik usb kabelů a problém přetrvává, takže v kabelem to není. Také jsem vše prostříkl sprejem na kontakty. Bez výsledku. Pokud mám zapnutou televizi, která je připojená přes optiku problém se nevyskytuje. Setkal se někdo z Vás s něčím podobným?
CA Dacmagic
-
- Kontaktovat uživatele:
- Vybavení
Re: CA Dacmagic
DacMagic,ale který typ? Plus nebo 100. Ja mam DacMagic100 a problem s vypadáváním se u něho neprojevil. Z PC jedu přes Foobar2000.
-
- Kontaktovat uživatele:
- Vybavení
Takže oprava kanál vypadává i při použití optického vstupu. Děje se tak po zapnutí cca 15 min potom už funguje bez výpadků pokud jej nevypínám není problém. Zkusil jsem opět prostříkat konektory sprejem na kontakty opět bez výsledku.kamilek111 píše:Dobrý den
Mám výše uvedený převodník propojený s netbookem přes usb kabel. Stává se mi většinou po zapnutí, že mi vypadává pravý kanál. Po nějaké době to přestane a hraje normálně. Zkoušel jsem několik usb kabelů a problém přetrvává, takže v kabelem to není. Také jsem vše prostříkl sprejem na kontakty. Bez výsledku. Pokud mám zapnutou televizi, která je připojená přes optiku problém se nevyskytuje. Setkal se někdo z Vás s něčím podobným?
Ještě k dotazu typ převodníku je dacmagic
-
- Kontaktovat uživatele:
- Vybavení
Dovrý den
Vidím že odpověď žádná. Takže ještě jeden dotaz. Vzhledem k tomu že se problém vyskytuje pouze při startu resp. do zahřátí převodníku, přestal jsem ho vypínat. Nemůžu mu tímto nějak uškodit?
Vidím že odpověď žádná. Takže ještě jeden dotaz. Vzhledem k tomu že se problém vyskytuje pouze při startu resp. do zahřátí převodníku, přestal jsem ho vypínat. Nemůžu mu tímto nějak uškodit?
To ja jako opravovat auto s klouzající spojkou stříkáním kokakoly. Proč si to nedáš opravit?
-
- Kontaktovat uživatele:
- Vybavení
Dám ho opravit jen musím najít někoho kdo to udělá. Toto je provizorní řešení.