Za cenu, která se nedá neakceptovat, budu pořizovat tuto sestavu (vlastně už to mám doma

) a pomalu budu řešit, jaké reprosoustavy k tomu pořídit. To, co mám doposud, komplet přistane na chalupě. Vím, že podobných dotazů se tu vyskytuje bambilion a budu odkazován na vlastní poslech. Souhlasím, ale potřeboval bych alespoň nastínit (nejlépe od majitelů této značky), jakým směrem se ubírat a čemu se vyhnout. Uvedu příklad - na hifionline.cz jsou např. B&W 804s za 60k či jinde zde zmiňované ATC SCM35 za 40k, a já nevím, zde je tento zesilovač dostatečně "rozchodí" či nejsou do místnosti 5x4 velké atd. Tož bych se vší skromností uvítal nějakou radu, s čím začít a jak se nasměrovat. Těch 60k by byl asi strop. Poslouchám rock (typu Led Zeppelin, Doors, Talking Heads, Budgie, Jethro Tull, Rolling Stones a pod.), progresivní rock (Arena, Yes, King Crimson, Pink Floyd, Flower Kings, Kotebel, Anekdoten, Porcupine Tree a pod.), progresivní metal (Ayreon, Dream Theater, Threshold, Tool, Riverside a pod.).
Předem děkuji všem ochotným a zkušenějším, než jsem já.