Plánuji upgrade z :
ProJect-Debut Carbon DC s 2M Red na preampu Pro-Ject Phono Box zatím řeším hlavní věc -- stereo integrál moje představa je max do 20 000Kč maximálně pokukuji po Cambridge CXA 60ce
https://www.l-e.cz/cambridge-audio-cx-a60
potřebuji něco rozuměnjšího s využitím jak na Gramec-Analog tak i na Digital (PS4+PC+CD *Sony CDP-397 Vintage asi už ale hraje dobře*)
nyní jedu na srágoře YAMAHA HTR 3063 což je 5,1 AVR a je to..no o hovně a ani mainstream to nebude

Repra mám Heco Music Style 500 tímpádem i CXA60 bude asi moc/strop pro ně ale nic jiného mi nepřichází jako rozumné řešení i do budoucna kdyby byla chuť na jiný sloupy což asi nebude:) naprostá spokojenost s nima i na tý yamaze to předvádí celkem hodně ale průser je gramec no. Samo o sobě se přikláním k názoru že levné projecty hučí, což mě po 2 letech provozu Debuta nikdo nevyvrátí a mírného zvednutí nároků neskutečně S.E.R.E. proto *je to u debutu veliká škoda protože se zvukem nemám problém je suprový ale nedostatky typu hučení to celé sráží na kolena*
Druhý upgrade by byl proto Pro-Ject 2Xperience SB + (2M Silver), kámoš má Pro-Ject 2 - Xperience DC Acryl + 2M Silver a nic ze sraček čím trpí debut tu fakt nejsou a zvuk je taky uplně jinde, je to uplně jinej level a uplně jiná muzika, ještě aby NE za trojnásobek ceny-zde je ale jasný že todle mít na Pro-Ject Phono Box je asi totální nesmysl a zhovadilost takže bych to viděl právě na zmiňovaného Vincka PHO-8. Prosím rady jak se Vám to jeví takto sestavené a nekamenujte mě prosím, děkuji. Jakub. Jako lepší starter kit ale Debuta a Phono Box mohu jen doporučit.

Pokud je ale k mání na začátek vyšší kredit, já neměl proto tato volba:) raději si přidat a jít už do 2Xperience Acryl nebo SB HNED pojmenoval bych to jako 'No Problemo StarterKit, No Nervico ty pico' . Mě to u kámoše celkem upozadilo a má to na KRK Rokit 5 taky de teď do sloupu ale asi zase o tři třídy vejš než moje HECA, je to vetší audiopedofil než já a já jedu z 80% rock a metal on moc ne a moje uši sou víc vymetalovaný ale kvalitu pořád slyším -- mě stačí HECA na metal supr:) Tu klašiku a orchestralni věci si taky dám rád, electro si heca dávaj s klidem Synthpop jako Depechaky třeba taky co hraje nejpip i na me soucasne sestave sou DESKY Epicy, Dire Straits-Brother in Arms nejlip nahrana LP co mam ale jeste se neco najde..pro mě HECA universum celkem, ale ta Kundmaha tu kvalitu nemá a CXA60 by to moh posunout o chlup nahoru ne? JInak gramec a preamp kopiruju a opičím se právě po kámošovi sorry jako kámo:)