CD Player (použité)

Dotazy a žádosti o radu co nakoupit, vylepšit, změnit ve vašich sestavách, ...
xampik
Kontaktovat uživatele:

Re: CD Player (použité)

Příspěvek od xampik »

osobně nejsem žádný velký hifista, akorát bych dodal, že moje ucho není ještě tak vyvinuté jako vaše, že rozdíl nepoznám, osobně mi dělá problém rozeznat kvalitní mp3ku od flacu (navíc nemám až tak super repro), takže bych to až tak nehrotil, bude mi stačit nějaký lowend a až se rozposlouchám tak postupně obměním sestavu :) mě by se líbilo kdyby to umělo klasícke CD, flacky z flashky a třeba i zde odmítané mp3ky .. když o tom tak přemýšlím, vypálím mp3ku jako audio file ale kvalita bude stejná jak mp3ka ne ?

dadaft
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od dadaft »

jestli to má umět PŘÍMO mp3 a flac (tj. bez převodu a vypálení jako audio-cd) tak musíš koupit nějaký moderní všežravý dvd kombajn - tohle nedokáže žádný klasický cd-player.

xampik
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od xampik »

právě mám zálusk na technics SP-PG 490, umí jen CD-R, nevíte jak zjistit jestli to žere i pálený audio cd ?

dadaft
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od dadaft »

CD-R = Compact Disc Recordable = pálenka

takže žere

petrL
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od petrL »

Hifista xampik, čo vy si predstavujetě pod pojmom CD-R?

xampik
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od xampik »

teď mi je to jasné, ale stále se nemůžu rozhodnout ... jak třeba hraje Marantz CD-38 ?

dadaft
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od dadaft »

spotřebka.

xampik
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od xampik »

tj ?

JJR
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od JJR »

To je jednoduchý. Když se nemůžeš rozhodnout, co koupit za 2 litry, tak je vem, dobře se nalej a máš po starostech *fnuk*

nstar
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od nstar »

ak by som mal radit tak by som zhanal Teslu cd player, je to poctiva stara masina a spotrebky, ktore su najcastejsie v tychto cenach mozu suchat proti nej kablami

mne sa podarilo pred par rokmi kupit za par korun JVC XLV184 - vobec neviem co je to za stroj, vyzera obycajne ako spotrebka, je lahky, ciastocne kovovy ale zvacsa umely. Nema ziadnu vybavu. Doteraz som ale neprisiel na jediny dovod preco ho vymenit - ked tak dokupit Teslu... Ma vybornu ficurku - da sa na nom vypnut display a spravi to zvuk - akoby tam ostalo zretelnejsie ticho medzi notami a zmizol hall, fakt som doteraz /a to som spekuloval dost aj v relativne vyssich sumach/, nenasiel dovod preco ho vymenit - je to cudne, viem ale on hra ozaj vyborne
takze skus tu Teslu, myslim, ze nejakymi jamahami, deonmi, a podobnymi entry levelmi nema zmysel sa zaoberat... to moje JVC bude asi nejaka vynimka alebo neviem co...

slimak
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od slimak »

Pokiaľ je tak, ako píšeš, teda že povyonutí displeja je počuteľne lepší zvuk, tak je to s najväčšou pravdepodobnosťou tým, že displej produkuje rušenie, ktoré preniká do signálu, jeho vypnutím zmizne (rušenie z neho). To by sedelo na popis "ticho medzi notami". To len na okraj.

xampik
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od xampik »

koukal jsem na DENON, značka jako taková se mi líbí ... jsem si tak říkalm, že kdybych už něco sháněl ... tak CD Recorder :) možná to je zbytečné, jaký modely od DENONu jako CD Player jsou dobré, přehrajou mi pálené zálohy a jaký do toho kupovat média (značku) ... musí být černá barva, docela se pojím, že laser bude vysvícenej apod.

pininfarino
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pininfarino »

CD rekorder Denon (CD-R_1000) nehrá zle, ale ja by som ti ho nedoporučil. Mám ho, kúpil som ho aj bráchovi. Oba sú citlivé na médiá, ktoré často pri nahrávaní zlikvidujú. Stáli nejakých 1.200€ a tak aj hrajú, Ak chceš rekordér, doporučujem radšej niečo od Philips.
Čo ti ale určite doporučujem, to je Denon DVD_2200 SACD/DVD-A Prehrá napálené, aj MP3. Nový stál tiež asi 1.200€ a dlho som ho mal len v zálohe. Čakalo sa na ohlasovaný nástup SACD a DVD-A :)) No a keď som ho po čase pustil, bolo všetko jasné. Bez problémov prehral (po všetkých stránkach) jak môj Denon S10, tak aj Accuphase DP 55. Accuphase DP 55 stál nejakých 3.200€ !
Začal som to skúmať, a postupne som na nete našiel celkom peknú kopu najrôznejších postrehov a recenzií k tomuto výnimočnému prístroju. Mám to vo Worde - všetko preložené, ak chceš, prepošlem ti to. Z článkov vyplýva, že D. 2200 je lepší než D. 2900, čo je model raz tak drahý. Pritom na nete môžeš D. 2200 kúpiť aj za nejakých 200€...
PS: Mám ho zapojený, stačí prísť a popočúvať. *palec*

Odpovědět