CD player Technics SL-PG3
CD player Technics SL-PG3
Zdravim, shanim novy laser do CD Technics SL-PG3. Nema nekdo nebo muze poradit kde sehnat? dekuji
Re: CD player Technics SL-PG3
Nový laser niečo stojí a možno cenu toho prístroja, neoplatí sa kúpiť niečo novšie? Tento cdp bol môj prvý cdp, brat na ňom hrá doteraz.
Neviem nájsť žiadne info o optike čo je v ňom.
Neviem nájsť žiadne info o optike čo je v ňom.
Obávám se, že z autorizovaných servisů už nikdo nebude mít skladem ale prvně bych zkusil tam. U svého letitého přehrávače jsem neuspěl a jednotku si koupil na Aliexpres. Tedy jednotky, celkem tři, od různých prodejců a ta třetí zatím funguje už třetím rokem. Ale byla to dlouhá cesta 
@Josef67
Tohle by Ti nepomohlo?
https://www.google.com/url?sa=t&source= ... wlTBaf7BpU
Nechce se mi to studovat.
Tohle by Ti nepomohlo?
https://www.google.com/url?sa=t&source= ... wlTBaf7BpU
Nechce se mi to studovat.
A nestačil by ten originální jenom vyčistit a seřídit?
Mne slúži Technics SL-PG4 už 24 rokov. Rozdiel medzi SL-PG 3 a SL-PG 4 je iba ten, že 4 má slúchadlový výstup s reguláciou hlasitosti a diaľkové ovládanie. Mne začal haprovať pred pár rokmi(CD normálne načítalo a prehrávalo, no ku konci CD na zhruba predposlednej stope začalo skákať) tak dal som dolu dekel, odstránil staré mazivá na mechanike ,ktorú som nanovo namazal špeciálnou vazelínou a strojným olejom. A ešte som vyčistil laserovú šošovku od prachu. Odvtedy ide bezchybne.
...len pozor, mechanika je celoplastová, je to taký "plasťák" ,a čo je ešte zaujímavé, tak na lifte nie je žiadna gumička, žiadny remeňový prevod ,ale šuflík sa vysúva pomocou mechanizmu z plastových ozubených koliesok. Boli to posledné prehrávače od Technics SL-PG 3,4, a 5. SL-PG 5 mala navyše spevnenú základňu a kapánek lepšiu dynamiku a odstup signál-šum.