cd technics sl-pg360a vs sl-pg340a

Dotazy a žádosti o radu co nakoupit, vylepšit, změnit ve vašich sestavách, ...
Odpovědět
sperodum
Kontaktovat uživatele:

cd technics sl-pg360a vs sl-pg340a

Příspěvek od sperodum »

jsem uplny laik a mam moznost koupit oba dva v podst za stejnou cenu. jedjinny rozdil ktery vidim je ze 360tka ma pod suplikem napis "DIGITAL SERO SYSTEM" a 340 4DAC. tek jestli v nich je vubec nejaky rozdil nebo jen je to u jednoho napsane a u druheho ne.

AM
Kontaktovat uživatele:

Re: cd technics sl-pg360a vs sl-pg340a

Příspěvek od AM »

spis bych se obaval aby to mechanika uz nemela za sebou, me vydrzely cd prehravace max 2 roky, pak uz to zaclo skakat, nenacitalo disky. pokud mas moznost tak to nechc chvili hrat, technics se mi preba po urcite dobe prehral a konec, musel se zase nechat vychladnout. postupne se to zkracovalo az pak letel do popelnice.

sperodum
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sperodum »

tak jsem dnes zkousel tu 360tku a opravdu to vypada ze po necely hodce zacina docela pereskakovat. zvladne to tak jedno album. nejdriv jsem myslel ze skacoujem prepaleny cd z duvodu spinaveho lazeru ale pak to delal i u originalu. nemuze to byt taky tim ze cd dlouho nehralo? (nekolik let)

marsko
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od marsko »

No nevím chlapci ale TECHNICS je super značka,já ho mám zhruba 15 let a pořád maká bez problému a mám 360tku.A můžu říct že za ty roky dostal pořádný záběr,hrál jsem na něm každý den tak zhruba cca 8 hodin.Takže to je jen o tom jak se sním zacházelo.A to jak se tady někdo ptal jestli to není CD že dlouho nebylo používáno,tak to je naprostý nesmysl.No škoda že to co vám bylo nabídnuto je ve špatném stavu.Takže jen držím palce!!

boxer

Příspěvek od boxer »

Mám celou řadu Technics z roku 1994.
Vše funguje naprosto precizně.
Měl jsem jen taky problém s přeskakováním CDček na 360A.Dělalo to jak kdy a jak kde. Myslel jsem na laser.Vyčistil jsem čočku,ale dělalo to dál. Tak jsem vyndal mechaniku,promazal veškeré hybné díly hodinářským olejíčkem.Ovšem předtím,jsem sejmul starou mazací hmotu. Od té doby (cca 2 roky) opět funguje 100%.

lechos
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od lechos »

mám podobný SL PG 400A, rok pořízení 1991. nezničitelný aparát, přehrává problémové CD-R, nikdy neotvírán, neopravován. 2-3x vyčištěná čočka laseru (na mokro) spíše z povinnosti než provozní potřeby. zvukově (možná) nepatrně horší než nějaké dražší značky, já to neslyším

Odpovědět