CD - zašitá lacná perlička
Re: CD - zašitá lacná perlička
o 850 mi nejde - viem že to je už mimo cenovo - takisto 880 -:)
to sú už topky
ale tu je zaujímavé porovnanie Philips CD824 s Marantzom
digitalni-zdroje/philips-cd824-t283.html
to sú už topky
ale tu je zaujímavé porovnanie Philips CD824 s Marantzom
digitalni-zdroje/philips-cd824-t283.html
pokud teslák filipes čte formáty CD-RW tak není důvod nepoužit, Technics bohužel ne ačkoli má vloženou identickou mechaniku tož nevím
co tam šikmooci dráteníci u strejca Macušity zbastlili, zablokovali...
ahoj lechos - to bola k čomu odpoveď ?lechos píše:pokud teslák filipes čte formáty CD-RW tak není důvod nepoužit, Technics bohužel ne ačkoli má vloženou identickou mechaniku tož nevím
k tématu vlákna volba CD-P
myslíš že MC902 bude vedieť čítať aj CD-RW ?
no to právě nevím...někdo říká ano jinej že prej ne, možná v průběhu výroby mašinu vylepšili, upravili, je to možné
CD-RW je okrajový nosič a možno bez něho žít, já pálím cvičně vlastní sestavu písniček či PC SW na tento formát
a když výsledek vyhovuje tak až pak natrvalo na CD-R
CD-RW je okrajový nosič a možno bez něho žít, já pálím cvičně vlastní sestavu písniček či PC SW na tento formát
máš sympatický postup, ktorý by sa hodil aj mne - bolo by super keby to vedela 902 čítať - príjemný bonuslechos píše:no to právě nevím...někdo říká ano jinej že prej ne, možná v průběhu výroby mašinu vylepšili, upravili, je to možné
Tesly MC902 měly různý lasery. Starší CDM2, plastová zmenšenina CDM1, není žádný terno, je náchylný k poruchám. Pozdější CDM4/17 (druhý čislo si přesně nevzponám) jsou výborný, rychlý a spolehlivý, podle mě nejlepší lasery Philips. "Konečná" verze CDM4/19 byla horší.
ak to odfotím, budeš vedieť čo to je za typ mechaniky ?petrL píše:Tesly MC902 měly různý lasery. Starší CDM2, plastová zmenšenina CDM1, není žádný terno, je náchylný k poruchám. Pozdější CDM4/17 (druhý čislo si přesně nevzponám) jsou výborný, rychlý a spolehlivý, podle mě nejlepší lasery Philips. "Konečná" verze CDM4/19 byla horší.
Podle hlavy laseru se to lehce pozná. CDM2 je kolem čočky kulatý a uzavřený. CDM4 je víc hranatý.
Čistý ,kvalitní IPA ředěný destilkou se běžně používá na optiku.Laser zaneřáděný dehtem z cigaret,prachem ani jinak oživit nelze.X krát jsem ho vymáchal v této lázni celý v ultrazvukové vaničce.Renown píše: Čočka laseru se NESMÍ čistit žádnou chemikálií !
Jedině opatrně ofouknout stačeným vzduchem ze spraye
Lechose netřeba cenzurovat

to Wofer : jo ? a jak jsi ji dostal do ultrazvukové vaničky ?
Nedávám do vanky celý player,jen laserovou jednotku 

ja tiež chcem kvoli tomu vyskúšať niečo staršie - mám Marantz CD5003 a teraz som si objednal Tesla MC902 (podľa niektorých starších a znalých hifistov najlepší CDP do 500€)
- dokonca bol podrobený testu s Wadiou a bolo to len o chlp
Staré Philipsy a Marantzy sú porovnané zvukovo TU - stači si vybrať
https://translate.googleusercontent.com ... xFWRGPYr9Q
- dokonca bol podrobený testu s Wadiou a bolo to len o chlp
Staré Philipsy a Marantzy sú porovnané zvukovo TU - stači si vybrať
https://translate.googleusercontent.com ... xFWRGPYr9Q