Cena sestavy

Dotazy a žádosti o radu co nakoupit, vylepšit, změnit ve vašich sestavách, ...
Odpovědět
Kadel
Kontaktovat uživatele:

Cena sestavy

Příspěvek od Kadel »

Dobrý den , potřebuji poradit při prodeji hifi sestavy - mám doma málo používanou a dnes nevyužitou hifi sestavu - receiver Denon DRA - 385 RD + CD Denon DCD - 735 + černé sloupové dvoupásma Magnat Victory 6 . Chtěl bych ji prodat a tak potřebuji poradit , jakou cenu v dnešní době tato sestava při prodeji má ? Snad by nějaký začínající hifista mohl projevit zájem o koupi ? Děkuji předem za názory a rady .

Donuts
Kontaktovat uživatele:

Re: Cena sestavy

Příspěvek od Donuts »

Od koruny na Aukro a uvidis jakou to ma cenu.

DRVOŠTĚP
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DRVOŠTĚP »

Nejdříve mrkni na netu za kolik se daná věc prodává,udělej si průměrnou cenu a pak prodávej.Lepší to bude nabídnout i jednotlivě(akční cena na celou sestavu).Já prodával na Aukru po částech Technics a do měsíce bylo vše prodáno .Výhoda pokud jsi první majitel a máš k tomu nějaké papíry a krabice.

Kadel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kadel »

Co jsem tak zkoumal na netu , podobné komponety se prodávají okolo 3500,- Když jsem to kupoval , dal jsem za vše vice jak 30tis. Nyní jako prodej celeku jsem uvažoval o ceně 10tis. Je to reálné , nebo ne ?

samoT
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od samoT »

Těžkou soudit. Hoď za takovou cenu inzerát a uvidíš, jestli se někdo ozve. Pokud se do roka nikdo nenajde, cenu sniž.

DRVOŠTĚP
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DRVOŠTĚP »

Čekat rok je asi myšleno v uvozovkách.Dej foto a podklady a prodávej.Každej den inzerátu je dobrej.Tak neváhej a rozhoď sítě.

Odpovědět