Chord Hugo
Chord Hugo
Zdravím, jsem pokročilý spíše věkem, takže jsem si pořídil Chord Hugo 2, hlavně jako sluchátkový zesilovač pro poslech přes digitální vstup CD přehrávače,.
Chtěl bych vyzkoušet i kvalitu poslechu nahrávek Flac případně Hi-Res. Nevím přesně jak to funguje po stažení do počítače. Co musím udělat pro to , abych soubor, skladbu přehrál přes chord mimo propojení usb kabelem. Flac stáhnu v Zipu, pak případně rozbalím a otevřu v počítači a zpustím přes chord-Zobrazuje se mi nejnižší frekvence nižší než přes CD.
Má někdo nějaký postup pro, zřejmě úplného laika v této oblasti?
Děkuji-
Petr
Chtěl bych vyzkoušet i kvalitu poslechu nahrávek Flac případně Hi-Res. Nevím přesně jak to funguje po stažení do počítače. Co musím udělat pro to , abych soubor, skladbu přehrál přes chord mimo propojení usb kabelem. Flac stáhnu v Zipu, pak případně rozbalím a otevřu v počítači a zpustím přes chord-Zobrazuje se mi nejnižší frekvence nižší než přes CD.
Má někdo nějaký postup pro, zřejmě úplného laika v této oblasti?
Děkuji-
Petr
Re: Chord Hugo
Ahoj, ako máš prepojený počítač s Hugom? Ak chceš hrať cez Huga hi-res súbory, tak musíš použiť z počítača do Huga usb kábel, konkrétne do hi-res usb vstupu. Potom ti budem vedieť vysvetliť postup, ako na to.
-
- Kontaktovat uživatele:
Jen drobný dotaz,ty Flac a Hires pořizuješ jakým způsobem?
Petre, mel bys pouzit SW prehravac, napr. Foobar2000, tam si vybrat Asio nebo Wasapi pro prehravani. Na forech je o foobar dost navodu. Tak bych asi zacal..
-
- Kontaktovat uživatele:
Já bych začal určitě zapojením DACu přes USB,jak už psal kolega výše.Jde však i o to,jestli se fakt bavíme o přehrávání hires,nebo nějakých staženin z Uložto a spol.Pak by veškerá snaha o dosažení přehrávání Hires přes externí DAC nedávala smysl,stejně jako řešení přes Foobar a jeho pluginy
-
- Kontaktovat uživatele:
To vypadá, jako bys měl výstup do DAC přes defaultní nastavení audio výstupu v PC. Můžeš mi zavolat, zkusím tě odnavigovat po telefonu anebo kouknu do Tvého počítače přes sdílenou plochu v PC (TeamViewer).
Děkuji FS za ochotu čas a vůbec. Pomohl mi mnohé vyřešit. Problém byl v nastavení výstupu pro DAC.
Není zač, rád jsem pomohl